Bokreta
Image default
Gezondheid

De juiste fysiotherapeut voor uw klachten vindt u nabij Kaatsheuvel

Heeft u bepaalde bewegings-, spier- of gewrichtsklachten, bijvoorbeeld in uw nek, schouders of rug? Dan kan fysiotherapie u wellicht hierbij helpen. Er zijn veel fysiotherapeuten te vinden, maar voor de beste fysiotherapeut in de omgeving van Kaatsheuvel gaat u naar Fysio Loon op Zand. Deze specialist werkt met vijf verschillende therapeuten die allemaal gespecialiseerd zijn in een eigen vakgebied. Hierdoor kunt u niet alleen voor diverse klachten bij deze fysio terecht, maar krijgt u ook nog eens de zorg die u verdient. U kunt bij deze praktijk terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, fysiofitness en een cursus valpreventie.

Ontdek de voordelen van deze cursus

De cursus valpreventie is speciaal in het leven geroepen voor ouderen die bang zijn om te vallen. Er zijn verschillende redenen te bedenken waardoor u bang kunt zijn om te vallen. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuisopname, een langdurige ziekte of slechter kunnen bewegen of zien. Wat uw reden ook is om minder te bewegen, de experts van Fysio Loon op Zand helpen u graag weer op de been. U gaat met een fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel aan de slag om uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen en binnenkort weer helemaal zelfstandig te kunnen lopen zonder zorgen. Tijdens de cursus houdt u zich vooral bezig met evenwichtsoefeningen om de balans weer terug te vinden. De experts van Fysio Loon op Zand geven u graag advies over welk programma het best bij u past.

Bespreek uw klachten voor een passende behandeling

Wilt u graag uw klachten verhelpen door middel van fysiotherapie? Bespreek uw wensen met een fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel en vind in overleg de beste behandeling voor u persoonlijk. Wilt u graag meedoen aan de cursus valpreventie? Neem dan contact op met deze fysio en kom meer te weten over dit uitstekende programma voor ouderen.