Bokreta
Image default
Bedrijven

De waarde van crypto blijft sterk toenemen

Er is sinds enkele maanden een beursgekte gaan de op de aandelenmarkt. De aandelen van verschillende grote bedrijven zijn enorm toegenomen in waarde en daardoor in sommige gevallen zelfs meer dan 2x hun oorspronkelijke waarde geworden. Voorbeelden hiervan zijn Tesla, Zoom en Fiverr. Deze aandelen hebben een enorme groei gehad tijdens de corona situatie.

Ook digitaal gaat het hard

Niet alleen via de reguliere aandelenmarkt nemen de prijzen rap toe. Integendeel, de digitale crypto markt begint ook steeds harder te groeien en waardes van bepaalde munten nemen in rap tempo toe. Dit zorgt ervoor dat sommige munten in waarde zijn verdubbeld, verdriedubbeld of zelf verviervoudigd. Bitcoin en Ethereum zijn een van de sterkste groeiers op dit gebied.

XRP blijft in waarde toenemen

In december 2017 was de waarde van deze munt nog boven de $3 per stuk. Dit veranderde snel en al snel gebeurde het dat de waarde afzakte tot een laagpunt van rond de $0.20 per stuk. Toch blijven er de laatste tijd verschillende schommelingen plaatsvinden en dit heeft alles te maken met de SEC zaak omtrent Ripple. Dit heeft ervoor gezorgd dat heel Amerika geen XRP kan kopen en dat heeft zeer zeker invloed op de koers.

Koers van Ripple is in een stijgende lijn en zet door

De koers van Ripple blijft toenemen en dat valt goed te zien. Dit gaat wel in verschillende fases en daardoor zie je dat de koers heel erg verschilt dag op dag. Op sommige dagen en weken staat de koers verboven de $0.50 , op andere dagen staat de koers eronder of vereronder. Ripple koers is dus iets wat je niet kan voorspellen. De komende tijd zal dit niet veranderen door de SEC zaak omtrent Ripple.

https://cryptobenelux.com/ripple-koers/