Bokreta
Image default
Afvalverwerking

Een container pers toevoegen aan het magazijn

Het gebruik maken van een ruimtebesparende container pers levert je veel voordelen op. En dat kan jij als bedrijf natuurlijk wel goed gebruiken. Eerst zal hier aan je worden uitgelegd wat een container pers nou precies is, wat het doet en vervolgens zal er worden ingegaan op de voordelen die dit heeft en worden er ook nog een aantal specificaties uitgelegd waar je ook weer voordelen van kan behalen en waar je ook weer keuzes uit zal moeten maken, omdat er diverse soorten van de container pers beschikbaar zijn. Niet allemaal zijn ze bestemd voor jouw doeleinde of jouw ruimte, maar daarover word je later meer informatie gegeven, zodat je een juiste beslissing kunt maken met betrekking tot het plaatsen van een container pers in jouw magazijn bijvoorbeeld.

Wat is een container pers?

Een container pers is een machine die ervoor zorgt dat al het afval wat je hierin stopt wordt gereduceerd, waardoor je dus langer met de bak kunt doen. Dat betekent dat alles klein en fijn wordt gemaakt door een speciaal onderdeel die in de machine is verwerkt. Je kunt een container pers kopen voor diverse materialen. Dat wil zeggen dat er bijvoorbeeld een pers bestaat die karton maalt, maar dat er ook een pers is die al het plastic bij elkaar houdt. Hiermee doe je niet alleen aan afvalscheiding, maar kan je machine het werk ook een stuk beter doen.

Voordelen

Maar wat biedt het jou nou daadwerkelijk? Je zal merken dat je veel minder vaak een transporteur hoeft te laten komen die het afval voor je komt ophalen. Daarmee bespaar je dus in de kosten en draag je bij aan het milieu, omdat er dan minder vervuiling is van de wagen. Daarnaast bespaar je hiermee ook ruimte in het magazijn, doordat er geen meerdere bakken hoeven te worden geplaatst.