Een persoonlijke animatie video

Bokreta

Een persoonlijke animatie video

Animatie video’s zijn hot. Steeds meer bedrijven ontdekken dat een animatie video een ideale mogelijkheid is om hun verhaal te vertellen. In een korte video, van ongeveer één tot anderhalve minuut,  kom je tot de kern. Maar je hebt animaties, en je hebt animaties.

Donker Media, de animatie studio uit Eindhoven, ziet een animatie video als meer dan een boodschap. Voor Donker Media is een animatie video een ambassadeur van je merk. Met een animatie video geef je jouw visitekaartje af, vaak aan een kijker die nog nooit persoonlijk met je bedrijf heeft kennisgemaakt. Het is dus zaak om goed na te denken over jouw animatie. Donker Media heeft ruime ervaring opgedaan met het produceren van maatwerk animatie video’s.

Elke klant krijgt een vast team toegewezen. De communicatie-experts brengen jouw verhaal tot een kernachtige boodschap. Samen met ons team van gepassioneerde animatoren zoeken ze naar de perfecte kleuren en afbeeldingen. De personages worden afgestemd op je doelgroep en ook de voice over moet passen bij het beeld dat je als bedrijf wilt uitstralen.

Dit alles wordt gedaan in nauwe samenspraak met jou. Tenslotte ken niemand jouw bedrijf en product beter dan jij.

Vaste methodiek

Om de kwaliteit van jouw animatie te garanderen gebruikt Donker Media een vast stappenplan dat in de praktijk is in de praktijk gegroeid. Op basis van eerdere opdrachten hebben we geleerd welke vragen we aan onze opdrachtgever moeten stellen én wanneer deze gesteld moeten worden.

Op vaste overlegmomenten laten we zien wat we in de afgelopen tijd hebben gedaan en toetsen we of we nog op de goede weg zijn. Onze klanten waarderen dat ze in het hele productieproces betrokken zijn.  Vooral de tussentijdse feedbackrondes en de mogelijkheid tot bijsturen wordt zeer op prijs gesteld. Deze transparante manier van werken garandeert dat het uiteindelijke eindproduct helemaal past bij de identiteit van je merk.