Bokreta
Image default
Alarmsysteem

Home Security Tips om uw kinderen te onderwijzen

Home Security Tips om uw kinderen te onderwijzen

Het welzijn van hun kinderen is voor ouders van groot belang. Als zodanig moeten ouders de potentiële risico’s en kwetsbaarheden binnen het huis identificeren en samen met hun kinderen een plan opstellen voor het geval zich een noodsituatie voordoet.

Om kinderen beter voor te bereiden bij een noodgeval en hun ouders gerust te stellen, hebben we drie belangrijke tips voor thuisbeveiliging belicht om kinderen les te geven:

Hoe het alarmsysteem van uw huis te werken

Om de veiligheid van hun huis tegen verschillende noodsituaties te kunnen monitoren, moeten ouders investeren in een 24-uurs alarmmonitoringservice. Het alarmsysteem stuurt waarschuwingen naar een meldkamer waar operators 24/7 beschikbaar zijn om hulpdiensten te sturen om snel te reageren op scenario’s zoals inbraak, geactiveerde sensoren of detectoren en gevaren voor het milieu.

Huisalarmen zijn een van de meest voorkomende en effectieve manieren om huizen te beveiligen. Met een geautomatiseerd huisalarmsysteem kunnen noodbemanningen snel worden verzonden om te reageren op noodsituaties. Hoewel de technologie misschien geavanceerd klinkt, moet het eenvoudig zijn om kinderen te leren hoe ze het correct moeten gebruiken.

De kinderen van vandaag zijn meer vertrouwd met technologie dan ouders misschien beseffen. In een onderzoek uit 2015 had bijna 97 procent van de kinderen jonger dan vier jaar een smartphone of ander mobiel apparaat gebruikt.

Begin met het onderwijzen van kinderen over de basis: hoe het systeem in en uit te schakelen en hoe verschillende meldingen kunnen worden geïdentificeerd. Als u hen instrueert, laat u het alarm kortstondig weerklinken zodat kinderen zich vertrouwd kunnen maken met de ruis en later de paniek kunnen wegnemen.

Ouders zouden met hun kinderen moeten werken om een ​​veilige, maar gedenkwaardige arm / ontwapeningscode voor hun alarmsysteem te bedenken. Tot slot, benadruk het belang van het niet delen van de code met anderen om te voorkomen dat deze later moet worden gewijzigd.

Het belang van het vergrendelen van deuren en ramen

Het kan voor de meesten van ons een tweede natuur lijken om deuren en ramen op slot te doen voordat ze het huis verlaten; het is echter verrassend hoeveel mensen vergeten.

In 2014 werd meer dan 35 procent van alle inbraken gedaan door middel van onwettige vermeldingen. Met andere woorden, de inbreker hoefde geen geweld te gebruiken om het huis binnen te komen. Het achterlaten van deuren, ramen en zelfs garages ontgrendeld of open voor enige tijd maakt een huis kwetsbaar voor vermogensdelicten.

Wanneer kinderen haast hebben, is het controleren van sloten misschien niet de hoogste prioriteit. Ouders moeten hun kinderen niet alleen herinneren aan de veiligheidsrisico’s die worden gesteld wanneer ze een deur of raam open laten, maar ze ook helpen om een ​​handige manier te leren om te controleren.

Ouders en kinderen kunnen bijvoorbeeld mobiele meldingen ontvangen op hun mobiele telefoon om hen te laten weten wanneer een raam of deur is geopend. Dit kan dienen als een snelle en eenvoudige manier om te controleren welke toegangspunten moeten worden beveiligd.

Wat te doen bij een noodgeval

In noodgevallen moeten ouders en kinderen een plan hebben dat al is afgesproken om zoveel mogelijk stress weg te nemen.

In geval van een huisbrand, kiest u twee mogelijke vluchtroutes uit het huis en een vergaderlocatie. Deze locatie moet buiten en op veilige afstand van het huis liggen.

Voor inbraken zijn enkele opties gereed. Hergroepeer bijvoorbeeld bij het huis van een buurman, of als het verlaten van het huis geen veilige optie is, kies dan een veilige, verborgen ruimte in het huis die een inbreker waarschijnlijk niet zal vinden.

Als het alarmsysteem nog niet is uitgeschakeld, moeten kinderen eraan worden herinnerd 911 te bellen zodra ze hun veilige zone hebben bereikt. Wanneer u met een noodpost spreekt, moet u kinderen eraan herinneren kalm te blijven en stil te spreken als de indringer nog thuis is.

Tenslotte, de beste manier om een ​​noodplan te laten stollen, is om het met alle leden van het huishouden te oefenen. Nadat het scenario een paar keer is uitgevoerd, moeten ouders en kinderen weten hoe en waar ze het huis kunnen verlaten en waar de aangewezen veilige zones zijn.

https://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam