Bokreta
Image default
Woning en Tuin

Intiem buitenleven met tuinkamers

Een tuinkamer bied je de unieke gelegenheid om het hele jaar door van je tuin te genieten, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Dit prachtige verlengstuk van je leefruimte staat niet alleen garant voor extra wooncomfort, maar brengt ook een stukje natuur dichterbij, zelfs tijdens de koelere maanden of op regenachtige dagen. 

Het verlengstuk van je woning 

Het realiseren van een tuinkamer is een bijzondere manier om je woning uit te breiden en te zorgen voor meer leefruimte. Tuinkamers worden gekenmerkt door hun grote glaspartijen, waardoor je in elk seizoen een optimale lichtinval hebt en tegelijkertijd beschut bent tegen de elementen. Het is een plek waar de gezelligheid van de binnenruimte en de frisheid van de buitenlucht samenkomen. Denk aan zomeravonden waar je langer buiten blijft zitten, zonder je zorgen te maken over een plotselinge regenbui. Of wintermiddagen waarop je vanuit een behaaglijke ruimte geniet van het veranderende tuinlandschap, wellicht met een sneeuwdek als schilderachtig decor. 

Speel met ruimte en licht 

Bij het ontwerpen van een tuinkamer is het belangrijk dat je rekening houdt met de beschikbare ruimte en hoe het licht gedurende de dag verandert. Gebruik de natuur als jouw bondgenoot en speel met de positionering van de tuinkamer om een harmonieuze verbinding met de omgeving te realiseren. Bedenk hoe je de tuinkamer wilt gebruiken: wordt het een rustige leeshoek, een speelruimte voor de kinderen, of misschien een sfeervolle plek voor dineravonden met vrienden en familie? Al jouw wensen kunnen worden vertaald naar een op maat gemaakte tuinkamer die aan al je behoeften voldoet.