Laat oude tijden herleven met een Marokkaanse of middeleeuwse tent

Welk evenement u ook organiseert, de sfeer is het belangrijkst op een festiviteit. Kies daarom voor de sfeervolle aankleding van Theatercollectief De Muzen. Een Marokkaanse tent als onderdeel van een bedoeïenen kamp om de kruistochten te laten herleven. Een middeleeuwse tent voor het naspelen van het krijgsoverleg van Keizer Charlemagne of Willem van Oranje. Wat u ook bedenkt, bij Theatercollectief de Muzen zorgen ze ervoor dat u er warmpjes bijzit. Informeer bij de muntmeester hoeveel penningen het huren van een tent kost en reserveer vandaag nog.

 Geef uw voorstelling een bijzondere sfeer met een Marokkaanse tent

Wilt u de voorstelling van uw theatergroep geven in een echte Marokkaanse sfeer? Dit kan met een Marokkaanse tent! In deze tent, met een doorsnede van 6 meter en een hoogte van 5 meter, geeft u zeker een mooi showtje weg! En met het klassieke motief vindt u uw tent in het donker altijd terug. Deze uitstraling maakt de Marokkaanse tent prima geschikt als minitheater. Slaat de voorstelling aan? Rits gewoon de zijkanten eraf om uw publiek meer ruimte te geven. Er zijn verschillende soorten tenten te huur via Theatercollectief de Muzen. En als u toch aan het kijken bent, heeft u de middeleeuwse tent al gezien? Dat is pas echt in stijl optreden!

 

Een middeleeuwse tent huren, ouderwets gezellig!

De beleving bij een evenement is het belangrijkst. Bij een Middeleeuws feest komen bezoekers om de sfeer van weleer te beleven. Daarom zijn lekkere hapjes en drankjes, shows en activiteiten met een middeleeuwse sfeer belangrijk. Maar wat dacht u van de aankleding? Een middeleeuwse tent ziet eruit als een paviljoen, maar dan met twee steunpalen. Zo blijft het midden van de tent vrij voor een speelvlak en iedereen kan de voorstelling goed zien. Ouderwets gezellig! U kunt een middeleeuwse tent inclusief riddertunieken huren. Sterker nog, ze zetten de tent zelfs voor u op. En voor extra sfeer combineert u deze tent met een Marokkaanse of Bedoeïenen tent.