Bokreta
Image default
Bedrijven

Maak je eigen loungebank

Wil je al een tijdje nieuw meubilair in je tuin hebben, maar kan je er maar niet aan komen? Dat is niet gek want op dit moment is het een stuk moeilijker geworden om nieuwe tuinmeubels te kopen. Winkels zijn nauwelijks open en als ze al open zijn dien je van te voren een afspraak te maken. Zo kun je dus geen kijkje nemen bij je lokale tuinwinkel voor inspiratie en zul je dus moeten wachten? Ben je dit wachten zat of heb je geen geduld? Dan heb ik de oplossing voor je! In deze blog ga ik je namelijk uitleg geven over het maken van je eigen pallet loungebank

Begin met de pallets

Voordat je kan beginnen met het maken van je bank , heb je natuurlijk materiaal nodig. In dit geval heb je alleen maar pallets nodig en anti rot balsem om het hout in te balsemen en te beschermen tegen houtrot en de invloed van regen of sneeuw. Doe dit altijd meteen nadat je de bank hebt gemaakt, zo voorkom je namelijk dat er schade kan ontstaan. Voor extra zekerheid kun je een zeil kopen die je over je pallet loungebank kan gooien. Dit zeil zorgt ervoor dat er niks op je bank kan komen en beschermt het dus extra goed.

Kussens voor je pallet loungebank

Wat is een pallet loungebank zonder kussens? Nou, best wel oncomfortabel. Hoewel je stevig materiaal hebt, heb je geen comfort hierop en is het niet aan te raden om zonder kussens of zachte ondergrond op deze palletbank te gaan zitten. Kijk daarom goed rond in je omgeving of marktplaats voor zachte kussens of ondergrond waar je lekker comfortabel op kan gaan zitten. 

https://www.palletdeal.nl/pallet-loungebank-maken/