Op je eigen tempo je diploma halen met een hotel management HBO opleiding

Wat voor opleiding ga jij volgen na de middelbare school? Of ben je allang klaar en zoek je naar een nieuwe uitdaging? Kies dan voor de hotel management HBO opleiding van Linnartz. Bij dit gespecialiseerde opleidingscentrum deel jij je opleiding precies in zoals jij dat wilt. Ga je liever ’s avonds naar school om overdag te werken? Leer je liever voltijd of deeltijd? Het kan allemaal als je kiest voor de HBO hotelmanagement opleiding bij Linnartz. Je kunt hier ook terecht voor allerlei andere opleidingen. Denk aan een interieur opleiding op het MBO. 

Voltijd of deeltijd hotel management opleiding op het HBO

Met een passie voor horeca is een opleiding tot hotelmanager een uitstekende keuze. Je volgt eenvoudig een voltijd- of deeltijdopleiding hotel management op het HBO bij Linnartz Opleidingengroep. Hier studeer je volledig op je eigen tempo. Kies je ervoor om de opleiding voltijd te volgen door twee dagen of avonden per week te volgen? Of volg je de hotel management HBO opleiding liever deeltijd door één dag of avond per week lessen te volgen? Bij dit opleidingscentrum heb je de volledige vrijheid om op je eigen tempo te studeren. Liever iets anders? Je kunt hier ook terecht voor het volgen van een voltijd of deeltijd interieur opleiding op het MBO.

Deel je interieur opleiding op het MBO helemaal zelf in

Vind je het hoog tijd worden voor een nieuwe stap in je carrière? Of ben je net klaar met school en wil je gaan studeren? Kies dan voor een interieur en design opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avondlessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management opleiding op het HBO.