Bokreta
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een nieuw huisnummer en / of naambord? We raden de Naamborden Specialist aan!

Een hip bord voor naast de voordeur, een uithangbord met daarop de naam van je bedrijf, een huisnummerplaatje dat tegen weer en wind bestand is: dit en nog veel meer kun je online vinden bij de Naamborden Specialist. Deze online shop is gespecialiseerd in huisnummers en naamplaten. Het assortiment is groot en veelzijdig. Er zitten dure exemplaren bij, goedkope bordjes, huiselijke cottage naambordjesen basic kunststof plaatjes. Heb jij het liefst een aluminium naambordjeof juist een houten model? De Naamborden Specialist is jouw shop.

We nemen eens een kijkje bij de collectie emaille naamplaten van de Naamborden Specialist. Allereerst valt op dat die er in allerlei kleuren zijn. Bijvoorbeeld groen, bordeaux, zwart, blauw, donkergrijs, crème en wit. Voor de tekstkleur mag je ook uit allerlei tinten kiezen. Je kunt er dus een mooie kleurencombinatie van maken! Wat het lettertype betreft, zijn dit mogelijke opties: Times New Roman, Univers en Bank Gothic Medium. Eerstgenoemde kunnen we omschrijven als sierlijk. Het tweede font is strak en nummer drie heeft een brede en tikkeltje eigenwijze stijl. Een emaille naambord raden we aan als je van een nostalgische look houdt. Prefereer jij hedendaags? Speciaal voor jou zijn er moderne emaille naamborden. Dankzij de blinde bevestiging zien de plaatjes er bijzonder strak en egaal uit.

Stoere, industriële naamborden

Heb je een voorkeur voor een stoere, industriële vormgeving? Er zijn een aantal categorieën naamplaten die je zeker zullen bevallen. We noemen glazen, houten en RVS borden. Bij hout zijn dit voorbeelden van subcategorieën:

–        houten naamborden handgeschilderd;
–        houten naamplaatjes gegraveerd;
–        houten naamborden Engelse Style;
–        houten schorsplanken;
–        teakhouten naamplaten.

Speciale houten naamborden heeft de Naamborden Specialist ook in de collectie. Wat denk je bijvoorbeeld van een naamplaatje met poezen of beren?

Het bestelproces bij de Naamborden Specialist is eenvoudig. Je klikt op het bord van jouw voorkeur, vult alle gegevens in, klikt op bestellen, betaalt en klaar ben je. Vragen over een huisnummer of een naamplaat? De klantenservice is zowel telefonisch (072-8888636) als per mail (info @denaambordenspecialist.nl) bereikbaar.

 

https://www.denaambordenspecialist.nl/