Bokreta
Image default
Eten en drinken

Smullen met de Confit de Canard

Confit de canard is het perfecte stukje vlees als je je gasten wil verassen met een heerlijk frans gerecht. Ze zullen geheid versteld staan van jouw bijzondere kookkunsten. Vooral als je het gerecht aanvult met heerlijke knapperige krieltjes en wat verse groente. Maar om dit gerecht te doen slagen, heb je natuurlijk de beste Confit de Canard nodig. Vrees niet, het vleesatelier staat voor je klaar om de beste Confit de Canard bij je thuis te laten bezorgen. Ja dat lees je goed, het vleesatelier is een echte online slager en via de webshop vind jij een super lekker en uniek assortiment. Opzoek gaan naar het perfecte gevogelte is nu makkelijker dan ooit.

Kwalitatief gevogelte

Laten we beginnen met iets over het vleesatelier te vertellen. De webshop is opgericht in 2017 en biedt sinds dien een zeer ruim assortiment. Denk aan de klassiekers zoals heerlijk varkensvlees, mals rundvlees of kip. Maar het vleesatelier verrast je ook met zijn exotische assortiment. Ben je het standaard vlees wel een beetje beu? Stop dan bijvoorbeeld een krokodillen filet in je mandje. Nu vraag je je wellicht af waar dit vlees vandaan komt. Onze inkopers gaan langs bij boerderijen in landen zoals Afrika, Nieuw-Zeeland en Argentinië opzoek naar dat ene unieke stukje vlees.

Verschillende soorten Confit de Canard

Wellicht denk je: laat de krokodillen filet nog maar even zitten, eerst focussen op de Confit de Canard. Dat kan zeker want bij LeJean kun je kiezen uit verschillende soorten Confit de Canard. Wil jij graag jouw kookkunsten showen? Bestel dan de Confit de Canard set of de verse Confit de Canard. Als je de Confit de Canard wilt bewaren voor een andere keer kun je het beste gaan voor de blik of pot versie. Om de bijgerechten helemaal te laten passen bij de Confit de Canard kun je de aardappels en groente bakken in eendenvet. Het klinkt misschien eng, maar het is zeker weten het proberen waard.

Confit de Canard bestelling bezorgen of afhalen?

Voor wie graag een stukje vlees uitzoekt in de fysieke winkel, kan terecht bij ons vleesatelier op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam. Maar hoe tof is het dat je bestelling gewoon thuis wordt afgeleverd? Je hoeft dan niet speciaal naar de slager voor een stukje kwalitatief vlees. Pluspunt: als je bestelling boven de 50 euro is, krijg je de verzendkosten gratis.