Bokreta
Image default
Tuin en buitenleven

Vergeet de worteldoek niet te gebruiken!

Bij het aanleggen van een tuin zal je rekening moeten houden met voldoende waterafvoer, onkruid en een ruimte waar je kunt ontspannen. Je wilt immers tijdens de zomerperiode genieten van jouw eigen tuin. Wanneer je ervoor kiest om zo min mogelijk tegels in de tuin te hebben is het wel raadzaam om gebruik te maken van een worteldoek. Alleen rest nu nog de vraag wat de voordelen hiervan zijn.

Het effect van een antiworteldoek!

Een mooi plantenperk realiseren is natuurlijk erg leuk om te hebben. Hierin kunnen bloeiende planten geplaatst worden wat een mooi aanzicht met zich meebrengt. Van rozen tot aan hortensia’s zou je erin kunnen plaatsen. Echter is de kans op groei van onkruid wel aanwezig wanneer je geen gebruik maakt van een antiworteldoek. Doordat als eerste deze doek op de bodem gelegd wordt is de kans op onkruid tussen jouw planten minimaal.

Let er wel op dat je voldoende worteldoek besteld voor in de tuin. Je zit er niet op te wachten dat je te weinig hebt en het na moet bestellen. Op de website van FVR-trading.nl ben je aan het juiste adres als je hier naar op zoek bent. Aantrekkelijke prijzen en niet te vergeten een onwijs snelle levering. Kortom, de hoogste tijd om een tuin te realiseren waarbij je geen last hebt van onkruid in jouw eigen tuin! Vergeet overigens niet om de juiste pennen erbij te bestellen waarmee je het doek kunt vastmaken in de tuin.