Bokreta
Image default
Woningen

Vonkenschermen: bescherming tegen haardvuur

Vonkenschermen zie je regelmatig terug in woonkamers met een open haard. Ze dienen ervoor om vonken die uit het hardvuur springen tegen te houden. Zo voorkom je dat er brandplekken ontstaan op de vloer, op het vloerkleed of in kledingstukken. Tegelijk zijn vonkenschermen decoratieve elementen die het interieur net iets mooier en stijlvoller maken. Ze zorgen voor een warme, rustieke uitstraling en wat extra gezelligheid. En, ook dat is natuurlijk voordelig: met een vonkenscherm kun je de vuurhaard mooi wegwerken en onzichtbaar maken, wat bijvoorbeeld handig is in de zomermaanden. Als je de open haard niet aan hoeft te zetten, zet je het vonkenscherm ervoor en krijgt de woonkamer direct een strakkere uitstraling.

Veel mogelijkheden qua soorten vonken schermen

De variatie op het gebied van vonkenschermen is groot, zeker bij Airxlshop.nl, dé Nederlandse aanbieder van haardaccessoires. Houdt u bijvoorbeeld van een klassieke sfeer? Dan kunt u kiezen voor een authentiek ogend open haard scherm. In eigentijdse en strak ontworpen interieurs met een hypermoderne open haard, doet een vonkenscherm van gebogen glas het goed. Houd je van meer praktische haardschermen, dan kun je een inklapbaar scherm overwegen. En zo kun je voor nog talloze andere typen vonken schermen bij Airxlshop.nl terecht.

Bekijk onze collectie haardaccessoires of neem contact op bij vragen

Bij Airxlshop.nl vindt u uiteenlopen varianten vonkenschermen, haardkappen en andere haardaccessoires. Bekijk alle opties in onze webshop en neem bij vragen gerust contact op met de klantenservice van Airxlshop. Ons vriendelijke personeel helpt u graag verder. Vindt u uw favoriet? Aanschaffen van vonkenschermen is bij ons met een paar muisklikken geregeld en worden snel thuis geleverd.