Wat van C-Bèta bieden unieke werkplekken in omgeving van Amsterdam

Wilt een bijzondere evenementenlocatie huren? C-Bèta biedt naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken aan. Wij hebben een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. De locatie van C-Bèta is een voorbeeld van circulair denken. Bij ons krijgt u de beschikking over duurzame evenemenetenlocaties.

Circulair en duurzame ruimte huren

Vanuit onze circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. U kunt dit terugvinden in onze evenementen en werkruimtes. C- Bèta is trots een circulaire evenementenlocatie in Hoofddorp noemen. En daar zijn wij erg trots op! Wij ontvangen graag iedereen die geïnspireerd wil raken door onze verschillende ruimtes. Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen voor de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Voor elke klant bieden wij een oplossing op maat aan. 

Flexibele werkplekken in Hoofddorp

Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen.

Unieke evenementenlocaties in Hoofddorp

Bij C-Bèta vindt u voor iedereen een passende oplossing. Zo kunt u bij ons zowel kleine als grote ruimtes huren. Onze bijzondere evenementenlocatie is omringt door een grote tuin waar evenementen kunnen plaatsvinden. Wij bieden circulaire evenementenlocatie in de Hoofddorp denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden die wij kunnen aanbieden? Dan vertellen wij u hier  meer over.

Op zoek bent naar een werkplek of plek voor een evenementenlocatie. Wij van C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan.

https://c-beta.nl/