Bokreta
Image default
Bedrijven

Wie is Leonie Linssen?

Sinds 2005 help en begeleid ik mensen met ingewikkelde liefdesrelaties. Door de jaren heen heb ik mijzelf ontwikkeld tot een positief ingestelde, warme en open vrouw. Sinds de ontmoeting met mijn tweelingziel in 2009 en ook zeker sinds mijn genezingsproces van borstkanker in 2011, heeft mijn spirituele ontwikkeling een enorme vlucht genomen. Ik voel feilloos aan wat nodig is en ik vind het belangrijk dat jullie ervaren dat er echt naar je wordt geluisterd. Daar kun je bij mij altijd op rekenen. Zelf heb ik ook enorm geworsteld in mijn liefdesleven en daar heb ik veel van geleerd. Mede doordat ik zelf veel ervaring heb op het gebied van liefde ben ik ertoe in staat om mijn vak goed uit te oefenen. Uiteraard leer ik nog steeds in mijn relatie(s) en dat vind ik ook juist zo mooi. Iedereen groeit en leert continu en daardoor kom je steeds dichter bij jezelf. Graag ik help ik jou en jullie verder!

Een spiritueel therapeut gezocht?

Zijn jullie op zoek naar een spiritueel coach? Ik sluit mezelf aan bij jouw belevingswereld en gebruik mijn intuïtie om te bepalen wat nodig is. Belangrijk om te weten is dat je bij mij geheel vrij bent om alles te delen. Willen jullie emotionele blokkades door mij laten losmaken? Met mijn helende handen en paranormale gaven kan ik jullie daar ook mee helpen. Ik ben helderziend, helderhorend en heldervoelend en kan daarbij ook contact maken met overledenen. Soms ligt een knelpunt besloten in het vooroudersysteem en draag jij daar de lasten van. Samen met mijn soulteam begeleid ik jou hier in. Neem gerust contact met me op, zodat we een afspraak kunnen plannen om te zien wat ik voor jou of jullie kan betekenen.

https://www.liefdedelen.nl