Bokreta
Image default
Gezondheid

Zit niet in onzekerheid en laat een coronatest doen bij deze teststraat nabij Venlo

Twijfelt u over het laten afnemen van een coronatest en woont u in de buurt van Venlo? Dan hoeft u niet langer in onzekerheid te blijven. Bij een van de teststraten van MaxProMed uit Limburg kunt u eenvoudig een coronatest laten afnemen zonder ook maar een afspraak te maken. MaxProMed is een commerciële speler op de testmarkt en heeft de overheid al op meerdere vlakken mogen adviseren. De coronatest die in de teststraat in Belfeld (nabij Venlo) af laat nemen is dan ook goedgekeurd door de overheid.

Twijfel over de uitslag is helemaal niet nodig!

Het grote voordeel van deze coronatest is dat u de uitslag al binnen 15 minuten ontvangt, ideaal wanneer u snel door moet naar het volgende adres in Venlo en u geen risico wilt lopen. Heeft u bijvoorbeeld een collega die positief getest is of die met (milde) klachten rondloopt? Twijfelt u zelf of het wellicht hooikoorts is of corona? Blijf dan niet in twijfel zitten en laat een coronatest afnemen in de buurt van Venlo. Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de risico’s als u bijvoorbeeld een klant moet bezoeken of een familiebezoek op de planning heeft staan. Dit is dan ook het doel van de commerciële teststraten die MaxProMed door heel Limburg heeft ingezet: de samenleving zo snel weer naar normaal zonder de risico’s te vergroten. Testen is daar een heel belangrijk onderdeel van.

Plan indien nodig meteen een afspraak in

Het laten afnemen van een coronatest bij de teststraat in Belfeld nabij Venlo kan zowel met als zonder afspraak. Als u een testbewijs of een factuur nodig heeft, is het wel nodig om een afspraak in te plannen. De administratieve afhandeling is dan namelijk anders. Op de website van MaxProMed kunt u online een afspraak inplannen, maar het is uiteraard ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen.

https://maxpromed.com/nl/