Bokreta
Image default
Dienstverlening

Beheer projecten en taken met Basecamp

 Een gebruiksvriendelijk programma voor het beheren van je projecten en taken is Basecamp. Echter blijft het belangrijk dat inzicht gehouden blijft worden in het aantal uren die de verschillende projecten en taken in beslag nemen. Met inzichten van urenregistratie kun je zo beter beoordelen hoe je bedrijfsvoering verloopt en zelfs verbeterd kan worden en bovendien kun je zo nauwkeuriger factureren.

Urenregistratie Basecamp Keeping

Bij Keeping werken wij graag met projectmanagementtools zoals Basecamp. Wij horen het gelijke van jullie. De afgelopen tijd hebben we daarom gewerkt aan de Basecamp uren­registratie-integratie . Zo kun je direct binnen Basecamp uren registreren voor een specifieke taak of project. Zo krijgen je urenregistraties meer details.

Zo werkt het

Voor Keeping zijn twee browserextensies ontwikkeld. Namelijk de Firefox add-on en de Chrome extensie. Via de browserextensies kan Keeping zich met externe website koppelen zoals bijvoorbeeld Basecamp. Er wordt een extra Keeping-knop beschikbaar gemaakt direct in de interface van Basecamp. Zo zie je in een takenlijst naast elke taak een Keeping-knop, waarmee uren zelf geregistreerd kunnen worden. Voor het gemak zie je op elk detailscherm van een taak dezelfde Keeping-knop.

 

Ondersteuning voor Basecamp: zo ziet het lijstje eruit

We hebben de Basecamp-integratie zo ontwikkeld dat het voor de volgende versies van Basecamp werkt:

–        Basecamp 1

–        Basecamp 2

–        Basecamp classic

Binnen Basecamp kun je zo ongeacht welke versie van Basecamp je gebruikt op een gelijke manier je uren registreren.

Basecamp taken aan tijdregistraties koppelen

Alle taken waar je uren voor registreert komen direct terug in je rapporten. Dit wordt zo gedaan om extra kracht te geven aan de koppeling met Basecamp. Zo is het mogelijk om voor elke individuele tijdregistratie te zien welke Basecamp taak eraan gekoppeld is. Het is ook mogelijk om tegenovergesteld te redeneren. Je kunt de Basecamp taken bekijken en vervolgens zie je welke tijdregistraties aan een taak gekoppeld zijn. Keeping is gespecialiseerd in het nauwkeurig registreren van tijd.

Probeer gratis basecamp

Begin vandaag nog met bijhouden van je uren binnen Basecamp. Meld je aan bij Keeping. Vervolgens kun je de eerste 14 dagen gratis gebruik maken van het Plus-abonnement.

 

https://keeping.nl/urenregistratie