Bokreta
Image default
Dienstverlening

Tips voor het besparen van geld bij de planning van een begrafenis

In 2009 lagen de gemiddelde kosten voor een begrafenis ongeveer tussen de $ 7.500 en $ 9.000. Terwijl je ervoor wilt zorgen dat je dierbaren het respect en de waardigheid krijgen, die ze verdienen, zijn er verschillende manieren om de kosten van een begrafenis te beheren zonder dat dit de waardigheid van de overledenen in gevaar hoeft te brengen.

Een moeilijke maar belangrijke stap bij het regelen van een kosteneffectieve begrafenis is om vooruit te plannen. Kijk rond om de kosten van de kist, de balseming, de begrafenis en de aanverwante uitgaven laag te kunnen houden. Raadpleeg – voordat je een bepaalde optie kiest- onpartijdige bronnen en ga niet alleen op je begrafenisondernemer af. Vergeet niet om te controleren of er militaire voordelen zijn waar je geliefde recht op heeft. Vaak zal het Amerikaanse Ministerie van Defensie bijvoorbeeld ter ere van een veteraan de grafsteen of de markering kunnen verzorgen.

Overweeg ook het feit dat uitvaartcentra hun kisten, grafstenen en andere benodigdheden tegen verkoopprijzen verkopen, maar dat de fabrikanten dezelfde artikelen mogelijk online voor 50-70% minder aanbieden. Als je het niet nodig vindt om “rond te shoppen”, vraag dan je eigen begrafenisondernemer of planner om een gespecificeerde schatting van de kosten. Wist je dat de Federal Trade Commission vereist dat alle uitvaartprofessionals je deze informatie geven?

Hoewel het uitvaartcentrum een dienst ter ere van je geliefde tegen betaling kan regelen zal bijvoorbeeld de kerk, als je er lid van bent, de dienst daar gratis kunnen verzorgen. Houd er rekening mee dat een uitvaartcentrum een bedrijf is, waarvan het doel is om zijn diensten te verkopen en winst te maken, terwijl de kerk een non-profit organisatie is, die zich richt op het aanbieden van zijn diensten.

Breng als laatste een vertrouwde vriend, die niet zo dicht bij je geliefde stond, mee naar het uitvaartcentrum. Laat je vriend je helpen bij het onderhandelen met de begrafenisondernemer om zo een eerlijke overeenkomst te kunnen bereiken. Je kunt tegen een fractie van de kosten een prachtige begrafenis hebben als je maar de tijd neemt om je opties tegen elkaar af te wegen.

https://offerte.nl/begrafenis