Bokreta
Image default
Banen en opleidingen

Vacature SEO marketeer

Vacature SEO marketeer (2-5 jaar ervaring) gezocht voor grote speler!

HBO of hoger
Junior/Medior niveau
Vast contract
Max. € 3.750 p/m
40 uur p/w

Functieomschrijving

Jij gaat als seo marketeer een belangrijke rol vervullen om de vindbaarheid van deze sociale groep te verhogen. Dit gaat voorts dan eenvoudigweg wat woorden kwalificeren in een blog, want je voert ook seo analyses uit. Zo ben jij in staat om kansen te zien en weet je waar je meer succesboek kunt behalen. Kennis van google analytics, seo analyses, zoekmachineoptimalisatie voor google en bing ken voor jou als marketeer geen geheimen. Voor jou als marketeer ligt hier een mooie uitnodiging, want de werkzaamheden zijn divers en je krijgt hier ook een hoge mate van zelfstandigheid.

Functie-eisen

– je hebt hbo werk- en denkniveau ; – je hebt 2-5 jaar werkervaring ; – google analytics, technische analyses en zoekmachineoptimalisatie kennen voor jou geen geheimen ; – je bent gedreven en immer op de hoogte van de laatste ontwikkeling op seo landstreek ; – je werkt graag in een lijf war de uitlijnen kort zijn ; – je bent een enthousiaste persoonlijkheid. Taalbeheersing handig om te kunnen : nederlands

Bedrijfsomschrijving

Mijn opdrachtgever is een uitgestrekte speler te de visual hosting markt en zij opsporen een seo marketeer ( 2-5 jaar werkervaring ) die hun succesboek voorts uit kan gaan bouwen. Deze lijf bestaat onderwijl 20 jaar en heeft een mooie constante groei doorgemaakt. 25 enthousiaste collega ’s werken hier en het verloop is heel laag hier door de prettige werksfeer ook de aandacht die wordt besteed door de lijf aan hun personeel. Zo traceren er maandelijks uitjes positie, zijn de arbeidsvoorwaarden goed en is er veel heelal voor persoonlijke ontplooixefng.

Salarisinformatie bruto max. € 3. 750 p/m

Overige info

Arbeidsvoorwaarden de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn hier meer dan goed, zo kun je hier onder meer reken op ; – reiskostenvergoeding ; – goede pensioenregeling ; – maandelijkse bedrijfsuitjes ; – informele en prettige lijf met korte sturen ; – mogelijkheden tot het monitoren van cursussen ; – een fitnessplan ( exclusief als je dit wil hé ) – uitdagende functie in een leuk en gezellige lijf.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/seo.html