Bokreta
Image default
Bedrijven

Cursus mindfulness volgen

Zit jij een in stressvolle periode in je leven? Loop je met je planning steeds achter de feiten aan? Merk je soms dat je er even niet meer bij bent? Zit jouw hoofd de laatste tijd vol met zorgen en piekerende gedachten? Dan heb jij wellicht baat bij een cursus mindfulness. Deze techniek leert je om meer in het heden te leven en bewuster van je lijf en gedachten te worden. De cursus traint je om minder te worden opgezogen door alles wat dagelijks door je hoofd spookt. In plaats daarvan leer je deze te herkennen voor wat ze zijn: simpelweg gedachten. Hierdoor kun jij meer in het moment gaan leven, wat voor lagere stressniveau’s en meer geluk zorgt.

Bewuster worden met Ananta

Ananta is een organisatie die allerlei trainingen en workshops in het kader van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling aanbiedt. De mindfulness cursus die mensen bij ons kunnen volgen is gebaseerd op de Mindfulness Based Stress Reduction MBSR) methode. Aan de hand van praktijk oefeningen, mediteren, visualiseren en meer lichamelijke opdrachten leer je gedurende acht bijeenkomsten om meer in je lijf te komen.

Waarom trainingen volgen bij Ananta?

De trainingen en workshops van Ananta staan in het teken van persoonlijke ontwikkeling. Daarom hechten wij veel waarde aan het geven van individuele aandacht tijdens de cursus. Deze worden in groepsverband georganiseerd. Wij houden de groepen echter bewust klein. De groepen bestaan uit maximaal 12 mensen. Onze medewerkers, die de cursussen zullen verzorgen, zijn mensen die het geweldig vinden om met andere mensen te werken. Ervaring en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat zij je goed kunnen helpen in de zoektocht naar jezelf.

Kom in contact

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op en vraag om vrijblijvende informatie over de mogelijkheden. Je kunt ons telefonisch bereiken via 035 751 20 30.

http://ananta.eu/