Bokreta
Image default
Vakantie

De twee mooiste reizen in Marokko

Een motorreis naar Marokko gaat één van de geweldigste avonturen uit je leven zijn. Op onze site vindt je alle informatie die je moet weten voor reis. Zo staan er twee motorreizen aangeboden op onze site: één voor in het voorjaar en één voor in het najaar. Natuurlijk hoef je hier niet je keuze van af te laten hangen, maar het is wel slim om het mee te nemen in je overwegingen. Ook kan je de keuze maken gebaseerd op met hoeveel personen je de motorreis naar Marokko gaat maken. Er staat een individuele reis op en een groepsreis.

In tien dagen een compleet beeld van het land

Beide reizen duren tien dagen. In deze tien dagen laten we je natuurlijk zo veel mogelijk van het mooie Marokko zien. Overnachtingen zitten bij de prijs inbegrepen, net zoals het ontbijt. Aangezien je elke dag de hele dag op de motor zit, is het belangrijk dat je goed oplet. Voldoende eten en drinken is net zo belangrijk als voldoende slapen. Dat beseffen wij maar al te goed, daarom zorgen we dat die zaken helemaal op orde voor je zijn. Als je met een groep een motorreis naar Marokko maakt, is het leuk om met elkaar op de kamer te zitten. Ook hiermee hebben wij rekening gehouden.

Een compleet geregelde trip

Beide reizen gaan door hetzelfde gebied, dus daar hoef je je keuze niet van af te laten hangen. Bij het boeken van de motorreis Marokko op onze site is alles al geregeld. Het enige waar jij je mee bezig moet houden is met het genieten van de prachtige reis die we voor je hebben uitgekozen. We leiden je door de mooiste landschappen met de meest geweldige uitzichten. Het is prachtig om vroeg weg te gaan en de zonsopgang te bekijken. Al zijn de zonsondergangen minstens zo mooi. Ook al hebben wij je reis voorbereid, je kan er nog volledig je eigen draai aan geven!