Bokreta
Image default
Auto's en Motoren

Een Hyundai occasion kopen?

Als je zoekt naar een betrouwbare occasion, moet je beslist eens denken aan een van de modellen van Hyundai. Het Zuid Koreaanse merk heeft zichzelf de afgelopen jaren al lang en breed bewezen en geldt ondertussen als een van de grootste producenten van personenauto’s ter wereld. Bij Hyundai heb je nog echt wat te kiezen, zo ster lopen namelijk de verschillende modellen uiteen. Daarom kan met een gerust hart gesteld worden dat daar altijd een model bij zit dat je aan zal spreken.

Een Hyundai occasion kan vaak nog jaren mee

Een Hyundai occasion is doorgaans een auto die nog gemakkelijk een aantal jaren meegaat. Motorisch zijn de auto’s van het Zuid Koreaanse merk namelijk van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zal ook het chassis niet snel roesten. De occasions van Hyundai zien er dan ook vaak nog uitstekend uit. Een goede reden om naar een auto van dit merk op zoek te gaan!

De gebruikte Hyundai is behoorlijk goedkoper dan de concurrentie

Je kunt de auto’s van het bedrijf uit Zuid Korea vergelijken met de auto’s van Volkswagen, Ford, Peugeot en Mazda. Groot verschil is echter dat een Hyundai en dus ook een Hyundai occasion aanmerkelijk voordeliger is. Zeer zeker de moeite waard dus.

Monteurs van RoadGuard zijn altijd onderweg en dus ook altijd in de buurt

Bij het kopen van een Hyundai occasion en eigenlijk bij elke occasion die je aanschaft is het goed te weten dat je in RoadGuard Centraal Beheer altijd pechhulp voor je auto in de buurt hebt. Want de monteurs van RoadGuard van Centraal Beheer zijn altijd onderweg en dus ook altijd in de buurt. Je hoeft geen abonnement te hebben en betaalt pas als er daadwerkelijk sprake is van pechhulp. Via de speciale app kun je zien welke monteur naar je toe komt en hoe lang hij of zij nog onderweg is.