Bokreta
Image default
Woning en Tuin

Egaliseren en betegelen met de producten van Egaline Online

Ben je van plan om de badkamer, toilet of keuken te betegelen? Dan heb je tegels en een flexibele tegellijm nodig. Omdat elke tegelsoort en ondergrond weer anders is, heb je hier een specifieke tegellijm voor nodig. Op Egaline.online vind je verschillende soorten Atlas tegellijm voor binnen- en buitenshuis. Deze lijm vloeit mooi uit. Zorg als je gaat starten met betegelen voor een stabiele, vet- en stofvrije ondergrond. Voordat je gaat lijmen is het ook handig om een voorstrijkmiddel te gebruiken. Als je eerst een voorstrijkmiddel aanbrengt zal de tegellijm minder snel uitdrogen. Omdat de tegellijm dan minder snel intrekt hoef je minder gehaast te betegelen. Dit voorstrijkmiddel is bijna zo dun als water en kan met een verfroller of kwast aangebracht worden op de ondergrond. Wil je tegels over tegels gaan leggen? Dan kun je het beste Atlas Geoflex gebruiken.

Ondervloer egaliseren met egaline

 Wil je een nieuwe vloer leggen? Voordat je dit gaat doen is het aan te raden om na te gaan of de ondervloer geen gaten/oneffenheden bevat. Is dat wel het geval dan kun je je vloer het beste egaliseren met egaline. Het leggen van de vloer gaat na het egaliseren een stuk makkelijker. Daarnaast komt je vloer er een stuk strakker uit te zien. Op Egaline Online vind je verschillende soorten egaline onder meer van het merk Atlas. De Atlas SMS 15 is voor een laagdikte van 1-15mm. Dit product vloeit mooi uit. Door de lange verwerkingstijd van 40 minuten kunnen eventuele fouten nog hersteld worden. Omdat de SMS 15 weinig krimpt is de kans op scheuren klein en profiteer je van een gladde ondervloer. Heb je een laagdikte van 3mm tot 30 mm nodig? Dan is de Atlas sms 30 de beste keuze.

Bereken eenvoudig hoeveel egaline je nodig hebt

Op de website van Egaline Online kun je eenvoudig berekenen hoeveel egaline je nodig hebt voor het egaliseren van jouw ondervloer. Hier geef je aan welke ondergrond je wilt egaliseren. Vervolgens voer je in hoe dik de ondervloer moet worden. Daarna voer je de oppervlakte in vierkante meters in. Vervolgens krijg je een overzicht van producten die geschikt zijn om te gebruiken.

https://egaline.online/