Bokreta
Image default
Woning en Tuin

Inspiratie in de woonwinkel

In de vele woonprogramma’s op televisie en de woonbladen zien we de trends langskomen. De oogstrelende foto’s, de shots die via televisie voor onze neuzen langskomen. We krijgen zin om het hele huis te upgraden naar nu. De hele inrichting komt aan bod. Hebben we nog wel iets moois op de vloer. Lossen we het op met een mooi kleed, of pakken we de hele vloer aan. Gaat er een lik verf op de muur in de nieuwste kleuren of combinaties, of komt er behang. We krijgen tips en adviezen en in ons hoofd hebben we de kamer al verbouwd, of de keuken helemaal veranderd. De slaapkamer komt natuurlijk ook aan de beurt. We krijgen er energie van.

In de woonwinkel

Hoe mooi de beelden en foto’s ook zijn. Je voelt de meubels en trends pas als je er in loopt en zit. Een tripje naar de woonwinkel van Van de Pol Meubelen is dan ook de eerste stap. Met een meetlat en een plattegrond en misschien wat kleurstalen in de tas gaan we naar de woonwinkel toe. Dat is toch een heel ander gevoel. Bovendien staan medewerkers graag voor je klaar om te adviseren en mee te denken en misschien wat goede tips te geven.

Voelen en aanraken

Vooral zitmeubelen moet je toch echt voelen en aanraken in de woonwinkel. Misschien gaat de eetkamer op de schop om weer helemaal van deze tijd te worden. Stoelen kun je niet zomaar bestellen, daar moet je echt even op zitten, ze aanraken, het materiaal voelen. Ga je voor luxe uitstraling, of wil je juist landelijk zitten? Comfort en kwaliteit is bij iedere trend belangrijk. En dat kun je gewoon niet van een plaatje kiezen. Daar moet je daadwerkelijk op zitten, mee schuiven. Laat je goed adviseren, bekijk je stoelen van onder en boven, kijk en ervaar.