Bokreta
Image default
Winkelen

Eiken tafel in Enschede kopen

Tegenwoordig zijn er nog weinig plaatsen en woonwinkels dat eiken tafels verkopen. Een van de steden waar je nog in de meeste winkels een eiken tafel kunt kopen is Enschede.

Houten meubels

Veel van de houten meubels dat je tegenwoordig in de winkels ziet is niet van echt hout. De meeste meubels worden van nep hout of houtlook materialen gemaakt. Met tafels is dit dan ook zo en dit merk je gelijk aan het gewicht. De tafels zijn heel licht en met een hand kun je zo een tafel makkelijk optillen. Een eiken tafel kun je niet eens met twee handen optillen omdat het zo zwaar is. Echt hout is nou eenmaal gewoon heel zwaar. Wanneer je een eiken tafel in Enschede gaat kopen kun je dit gelijk testen en kijken of je de tafel kunt optillen.

Duurzaam

Het grote voordeel van eiken tafel Enschede is dat het heel duurzaam is en heel lang mee kan gaan. Bij goed onderhoud gaat een tafel van echt eik honderden jaren mee. Nu zijn er bijvoorbeeld antieke tafels van eik dat al honderden jaren oud zijn. Een eiken tafel Enschede is dan ook een meubelstuk dat je door de generaties door kan geven.