Bokreta
Woning en Tuin

Goed en professioneel interieuradvies in de omgeving van Utrecht

Samen met mijn partner ging we kijken of we interieuradvies konden krijgen in de omgeving van Utrecht. Al voor een langere tijd hebben mijn vriend en ik problemen in het vinden van de juiste stijl voor ons huis. We hadden wel al een aantal meubels gekocht die later zouden worden geleverd, maar voor de rest hadden we nog geen goed beeld wat we precies wilden met ons huis en vooral de woonkamer. Daarom wilden we graag een professional inschakelen die hier meer vanaf wist.

Interieuradvies vragen in de omgeving Utrecht voor onze woonkamer

We gingen samen kijken voor een professional die interieuradvies kon geven aan ons in de omgeving van Utrecht. We hadden al een keer zelf in een paar showrooms gekeken, maar daar kwamen we steeds er samen niet uit. Daarom wilden we nu een professional inschakelen en gelukkig vonden we deze erg snel. Bij Meininger Interieur konden we snel terecht voor een afspraak en daar werden we meteen vriendelijk begroet en konden we meteen aan de slag gaan. De medewerker had al een aantal papieren en bepaalde kleuren op tafel gelegd zodat we daar doorheen kunnen bladeren voor inspiratie. En inspiratie kregen we zeker. 

Precies wat we zochten

Nadat we een beetje inspiratie hebben opgedaan, vertelde we de medewerker wat we allebei ongeveer zochten in de stijl. Daar kon hij een soort van mix van maken en pakte verschillende opties qua kleuren en bepaalde stijlen qua meubels en bepaalde foto’s. Hij legde ook daarbij uit wat voor soort plan we konden maken om allebei ons zin te krijgen en we vonden het helemaal geweldig. Uiteindelijk hadden we besloten dat Meininger Interieur onze woonkamer mocht inrichten en het was precies waar we allemaal op hadden gehoopt. Het is precies onze stijl en we zijn er blij mee.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de producten en diensten die dit interieurbedrijf kan aanbieden voor u? Bekijk dan eens de website van Meininger Interieur via meiningerinterieur.nl voor meer informatie over het assortiment dat zij aanbieden en nog veel meer.