Bokreta
Image default
Woning en Tuin

Michel Oprey

De naam klinkt je misschien bekend in de oren, maar toch weet je niet helemaal hoe je het kent. Michel Oprey. Is het een bekende chef? Of misschien een schrijver? Nee, het is natuurlijk hét merk waar je tegels koopt. Michel Oprey is gespecialiseerd in natuursteen en keramiek, ze bieden deze aan in alle denkbare verschijningsvormen en ze leveren voor allerlei verschillende toepassingen. Bij Michel Oprey vergroten ze hun assortiment constant, hierdoor vind je altijd iets nieuws dat bij jouw huis past.

 

De zomer is al een tijdje van start gegaan, hoewel dat aan het weer nog niet te merken is. Toch is bij veel huizen de barbecue al van stal gehaald en zijn er al een paar gezellige avondjes in de tuin doorgebracht. Ben jij van plan deze zomer thuis te blijven? Dan is het misschien wel een goed idee om dat vakantie gevoel naar jouw eigen achtertuin te halen. Hoe doe je dat? Met een nieuw terras met Michel Oprey tegels natuurlijk! Een nieuw terras geeft een hele nieuwe uitstraling aan je tuin, je kan het met trots aan je vrienden en familie laten leehnavasor zien en lekker van genieten. Kies voor de tegels van het merk Michel Oprey, omdat dat echt een merk is die kwaliteit levert. Dit is hun belangrijkste ‘selling-point’. Ze verkopen natuursteen en keramiek, twee soorten stenen die heel lang mee gaan en van een hoge kwaliteit zijn. Voordelen van natuursteen zijn dat de tegels heel hard zijn, en dus niet gauw beschadigen. Hiernaast heeft natuursteen, bijvoorbeeld graniet, marmer en keramiek tegel, een chique uitstraling en zijn ze vorstbestendig. Bovendien kan je natuursteen op heel veel verschillende manieren afwerken; glanzend, dof of ruw.

 

Gelijk zin om je vrienden en familie te verrassen met een prachtig terras? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Bricks and Stones.

https://www.bricksandstones.nl/