Bokreta
Image default
Dienstverlening

Internet Liefde – affaires – De Psychologische Effecten van Emotionele Ontrouw

Lijdt u aan de psychologische effecten van emotionele ontrouw? Is uw partner betrokken in een Internet-Affaire? Volgens de statistieken, 54% mannen en 28% vrouwen hebben het gevoel dat intense Internet relaties niet vreemdgaan was. De definitie van vreemdgaan is dan losjes voor iedereens interpretatie gelaten.

Echter, emotionele ontrouw… ware emotioneel vreemdgang doet zich voor wanneer een echtgenoot een intense romantische band vormt met iemand anders dan hun eigen partner. Dus als uw partner een dergelijke bond online heeft gevormd, dan is een internet-affaire in andere woorden, gedefinieerd als emotioneel vreemdgaan.

De reden voor emotionele ontrouw is niet in de eerste plaats sensueel. Mensen willen zich gewoon bijzonder voelen, en als ze dat niet meer thuis vinden, wenden ze zich tot het internet om hun behoefte te voldoen. Emotionele ondersteuning op internet krijgen is eenvoudig en de risico ‘ s zijn minimaal. Hier vinden ze de liefde, respect, aandacht en intimiteit die ze niet genoeg hebben in hun huidige relatie

Er zijn gemeenschappelijke psychologische effecten van emotionele ontrouw. Vaak worden deze symptomen niet herkend als zijnde gerelateerd aan de situatie bij de hand, maar deze verschijnselen interfereren met het vermogen om te functioneren op een dagelijks niveau. Het volgende is een lijst van symptomen die het gevolg zijn van emotionele ontrouwheid door een internet-affaire.

Fysiek: Eet- en slaapstoornissen, sensueele disfunctie, weinig energie en fysieke pijn.

Emotioneel: Depressie, angst, paniek, angst, stuurloos, woede, gevoelloosheid, intrekking.

Cognitief: het Geheugen vervalt, moeite met beslissingen nemen, moeite met te concentreren, afleiding.

De psychologische effecten van emotionele ontrouw nemen een ernstige tol op degenen die betrokken zijn, zelfs als de zaak niet tot in een fysieke affaire geëvolueerd is. Helaas, ze zijn niet alleen van invloed op de onschuldige partner, de rimpel effect morsen naar beneden naar de directe familie, inclusief de kinderen. De resultaten kunnen rampzalig zijn voor alle betrokkenen.

Met de toegankelijkheid van het web, internet-affaires zijn mainstream deze dagen. Dit fenomeen is de oorzaak van talloze scheidingen en echtscheidingen. Emotionele ontrouw neemt een aantal maanden om te evolueren, te beginnen met de nieuwsgierige e-mails, en breidt uit tot een volledige emotionele intimiteit.

Dit is een belangrijk feit om in aanmerking te nemen… Het neemt enkele maanden. De aanwijzingen zullen er zijn, dus het is aan u om ze te herkennen. Als uw huwelijk problemen heeft, en als u denkt dat uw echtgenoot een inbreuk op de randen van je relatie maakt, is het tijd om de aanwijzingen te leren die duiden op een internet-affaire.

De Psycholoog – Relatietherapeut Haarlem

https://www.depsycholoog.nl/haarlem