Bokreta
Image default
Dienstverlening

Het gebruik van vloerstickers in je onderneming

Mensen kijken vaak naar de grond. Je kunt dit zien tijdens het winkelen, wandelen etc. Waar dit vooral opvalt is tijdens het traplopen. Mensen kijken hier vaak naar beneden om te zorgen dat je niet struikelt. Dit wordt bepaald door te kijken hoe groot de stappen moeten zijn per trede. Het is niet alleen het geval bij traplopen want ook bij winkelen kijken mensen vaker naar beneden. Kijk maar eens in een drukke winkele hoeveel mensen daar naar de grond staren tijdens het lopen. Zelf wanneer ze stil staan kijken ze vaker naar de grond.Je ziet daarom dat er steeds vaker vloerstickers worden geplakt op plekken waar veel mensen komen. Op deze manier zorg je ervoor dat je slim in speelt en meer aandacht genereert van je klanten. Je kunt dit inzetten om reclame te maken voor een bepaald product, maar wat als je dit in zet om klanten te informeren. Vooral in deze tijd kan dit goed helpen om de verspreiding van corona zo goed mogelijk tegen te gaan.

Vloerstickers en het gebruik ervan

Zoals we hierboven hebben aangegeven kun je vloerstickers inzetten voor verschillende doeleinden. Hieronder hebben we deze doeleinden kort beschreven.

1: Bewegwijzering

Voor het wijzen van een bepaalde weg kunnen vloerstickers zeer effectief zijn. Je zet hier vloerstickers in voor een heel ander doel einde en is daardoor een meer functionele functie. Je kunt bijvoorbeeld een looproute aangeven die ervoor zorgt dat meer mensen een bepaalde weg lopen in de supermarkt of winkel. Vooral in tijden van corona kan dit erg effectief zijn en bovendien mee helpen om bestrijding van het virus tegen te gaan.

2:Decoreren van je winkel kan ook door gebruik van vloerstickers. Op deze manier kun je je vloer een boost geven door een passend ontwerp te gebruiken. Bovendien kun je met dit decoreren je huisstijl van je winkel verwerken door het hele gebouw.

3: Reclame en promotie

Vloerstickers zijn ideaal voor reclame. Zoals we hierboven aangaven spelen vloerstickers slim in op de gedragseigenschappen van de mens. Vooral tijdens het lopen kan hier goed gebruik van worden gemaakt. Dat houdt niet in dat vloerstickers alleen inzetbaar zijn in de buurt van trappen. Er zijn namelijk veel meer momenten dat een persoon naar de grond kijkt. Het plaatsen van vloerstickers op de juiste momenten (bijvoorbeeld bij een druk bezocht rek in de supermarkt) zorgt ervoor dat de sticker eerder zal opvallen. Je kan deze vloerstickers in alle maten laten maken waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Dit zijn slechts enkele van de vele manieren om vloerstickers toe te passen. Bovendien is dit niet het enige wat mogelijk is. Je kunt ook nog bepalen van wat voor soort materiaal de stickers gemaakt worden en hoe dit uiteindelijk uitziet op jouw vloer.

https://endlessbranding.com/vloersticker/