Bokreta
Image default
Aanbiedingen

Kunststof spuitgieten door HSV TMP

Wilt u kunststof delen laten spuitgieten? Laat dat dan doen door dé specialisten op dit gebied, HSV TMP. Wanneer u kunststofproducten, vormdelen, behuizingen of andere kunststof delen wilt laten produceren zijn wij uw aangewezen partner. 

Kunststof spuitgieten op duurzame manier

Kunststof spuitgieten is een proces waarbij kunststof wordt gesmolten en onder hoge druk wordt ingespoten in matrijzen. Door dit vervolgens af te laten koelen verandert dit in een hard kunststof product in de vorm die u nodig heeft. Daarbij denken wij goed na over duurzaamheid. Wij zijn bijvoorbeeld bezig met het minimaliseren van het materiaalgebruik, het optimaliseren van de matrijsinvestering, de assemblage en de logistieke oplossingen die u tijd en geld besparen. Daarnaast maken wij bij zowel de productie als de assemblage gebruik van duurzame energie, opgewekt vanuit zonnecollectoren en recyclingmateriaal. Wilt u meer weten over onze duurzame manier van ondernemen? Kijk dan eens op de website. 

Ontwerp en assemblage

Wij houden niet op bij het spuitgieten alleen, maar kunnen u ook bijstaan bij het ontwerpen van uw kunststof producten en de assemblage hiervan. Zodra u aan de slag gaat met het ontwerp is het verstandig om ons direct in te schakelen. Wij hebben namelijk enorm veel ervaring in het maken van kunststof producten en weten precies wat er mogelijk is. Als eenmaal alle onderdelen van uw product zijn gemaakt, kunt u ook voor de assemblagefase bij ons terecht. Tijdens deze fase worden alle losse onderdelen eerst bewerkt. Dat betekent dat alle scherpe randjes glad worden gemaakt en er een glanzende laag over alle onderdelen wordt toegevoegd. Na de afwerking van deze losse onderdelen, worden de onderdelen samengevoegd en heeft u een compleet product. 

Over ons

Wij onderscheiden ons van andere bedrijven door onze uitstekende service. Wij hebben een passie voor kunststof en dat ziet u terug aan de kwaliteit van onze producten. Wij hechten daarnaast veel waarde aan duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Bij het zoeken naar oplossingen voor onze opdrachtgevers stellen wij niet onze processen voorop, maar de wensen en behoeften van onze klanten. Kijk voor meer informatie over onze werkwijze op onze website of neem direct contact met ons op.