Bokreta
Image default
Meubels

Lees meer over interieur-merken in Nederland

Ben je misschien net verhuisd, voor de eerste keer samen gaan wonen of heb je je eigen woning gekocht? Altijd goed om je dan eens te verdiepen in welke interieur-merken er in Nederland zoal zijn! Je zal verrast zijn van hoeveel merken dat er zijn! Je zou eens een kijkje kunnen nemen bij de merken voor interieur van Plaisier. Daar kom je erg veel merken en woonstijlen tegen en daar kun je echt uren rondkijken en nagaan wat er bij jou in de smaak valt!

Meer over woonstijlen

Er zijn verschillende woonstijlen en daar leggen we je graag wat meer over uit:

–        Bij een vintage woonstijl kun je denken aan ronde en rechthoekige vormen die elkaar afwisselen. Hout, glas, leer en zwart metaal kun je tegenkomen in je interieur en dan met de kleuren donkergrijs, smaragdgroen, okergeel en warm grijs.

–        Een design interieurstijl zou je ook aan kunnen spreken. Je hebt dan te maken met veel beton en dat samen met moderne materialen. Hoogwaardig plastic zou je dan aan kunnen denken net als microvezels. Kleuren heb je met name zwart- en wittinten en dan naturel en afgewisseld met felgekleurde accenten en zachtere kleuren zoals blauw, grijs en roze.  

–        Bij een industriële interieurstijl heb je te maken met een strak en pragmatisch design. Je kunt qua materialen alle kanten op met metaal, canvas, hout en beton. Je hebt dan legergroen en felgekleurde accenten samen met zwarttinten, en grijs- en wittinten.

–        De klassieke interieurstijl heeft met name erg donkere kleuren zoals diverse tinten bruin, zwart en grijs. Qua vormen kun je denken aan klassiek. Materialen lopen ook sterk uiteen hout, luxe stoffen en ga zo maar door.  

–        De landelijke woonstijl bevat robuuste vormen omdat het natuurlijke karakter goed gezien mag worden. Qua materialen kun je denken aan doorleefd hout, bouwmaterialen die oud zijn en ongeverfd zijn, breisels, canvas en linnen. Kleuren zijn met name zand, leem en grijstinten, maar ook groentinten en dat alles uit de natuur en dan accenten met de kleuren blauw, rood en oker.  

Wat kies jij?

Het is natuurlijk lastig om zomaar een stijl uit te kiezen die bij je past, maar daarom is het zinvol om ook eens bij de merken te kijken die je worden aangeboden bij Plaisier. Bekende merken als Auping, Muuto, Rolf Benz en Vitra kun je hier uiteraard vinden. Maar zo kunnen er nog tientallen merken worden genoemd waar je wel uren naar kunt kijken. Ga daarom rustig ervoor zitten om na te gaan wat je nodig hebt, wat de verschillende interieur-merken jou te bieden hebben en dan kun je beter je keuzes maken.

https://www.plaisierinterieur.nl/