Bokreta
Image default
Bedrijven

Leuke cadeaus voor valentijnsdag

Valentijnsdag staat weer voor de deur. Ieder jaar hebben mannen hetzelfde probleem: “Wat moet ik in vredesnaam voor mijn vriendin kopen?”. Ieder jaar wordt het ook weer moeilijker en moet je dus steeds creatiever overkomen. Sommige mannen kiezen ervoor om elk jaar hetzelfde te geven en anderen gaan op zoek naar een cadeau dat goed bij hun vriendin past. In deze blog geven we je meerdere cadeautips om deze Valentijnsdag onvergetelijk te maken.

Kies voor iets wat haar happy maakt

Is je vriendin gek van make-up? Kies dan voor een cadeautje wat hier bij past. Je kunt een kijkje nemen in haar make-up assortiment. Zo weet je welk soort make-up je voor haar moet kopen en wat de precieze specificaties van dit product zijn. Noteer dit en breng daarna een bezoekje aan je lokale make-up winkel. Zij kunnen je in veel gevallen helpen om de juiste make-up te vinden. Is dit niet beschikbaar? Kies dan voor een cadeaubon van Douglas of Ici-paris. 

Kies voor een knuffel

Als er iets het goed doet bij vrouwen zijn dat wel knuffels. Daardoor zal een grote teddybeer zorgen voor een positieve reactie vanuit je vriendin. Grote teddyberen zijn zacht en goed te knuffelen. Daardoor zal dit snel in de smaak vallen. Geef dit soort cadeaus niet te veel. Want voor je het weet heeft je vriendin een hele knuffelcollectie opgebouwd en zal het dus niet meer  bijzonder zijn.

Een bustier als cadeau

Wil je kiezen voor een uitdagend maar wel origineel cadeau? Dan kan je ervoor kiezen om een ander soort origineel cadeau te kiezen. Een bustier of corset is een voorbeeld van deze soort cadeaus. Let wel op met deze soort cadeaus en kies er alleen maar voor als je er zeker van bent dat het gewaardeerd wordt. 

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/bustier-corset/