Bokreta
Image default
Sport

Maak een prijsuitreiking speciaal door bijzondere medailles te bestellen

Bij iedere sportwedstrijd hoort natuurlijk een prijsuitreiking waarbij de winnaars even goed in het zonnetje gezet worden. En bij een prijsuitreiking horen natuurlijk mooie medailles of sportbekers. Dit is een traditie die de oude Grieken al in de 6e eeuw voor Christus hebben ingevoerd. Wist je dat moderne sportbekers hun vorm danken aan de amforen met olie die de winnaars in Athene uitgereikt kregen? Voor teamsporten, zoals de estafetteloop waren andere prijzen zoals kransen beschikbaar. Tegenwoordig kun je in plaats daarvan medailles bestellen, die blijven langer mooi.

Bedenk goed wat voor medailles of sportbekers je gaat bestellen

Wat voor wedstrijd organiseer je? Bij teamsporten is het handig om hockey- of voetbalmedailles te bestellen zodat ieder teamlid een eigen prijs krijgt. Bij individuele sporten zijn sportbekers een leuk alternatief. Je kunt ook kiezen voor een grote wisseltrofee of een kampioensschaal. Belangrijk is dat je er goed over nadenkt en met iets origineels komt.

Wat maakt een sportprijs bijzonder?

Het leuke van een trofee is dat de ontvanger een blijvende herinnering aan het evenement overhoudt. Alleen al door naar de prijs te kijken bekruipt je een gevoel van trots, ‘dat heb ik toch maar mooi even gepresteerd’. Maak een medaille of sportbeker nog specialer door deze te personaliseren voor het evenement. Zo kun je op de achterzijde van medailles of op de marmeren voet van sportbekers een persoonlijke boodschap ingeven die de geest van de wedstrijd of het toernooi goed weergeeft. Vaak is het ook mogelijk om een afbeelding toe te voegen. Leuk wanneer je vanuit de vereniging of het bedrijf een toernooi organiseert. Zo denkt iedere deelnemer nog lang terug aan het evenement.

Personaliseren en bestellen van medailles en sportbekers is makkelijker dan je denkt

Misschien heb je nog nooit voetbalmedailles, hockey prijzen of judo trofeeën bestelt, laat staan gepersonaliseerd. Gelukkig is dit bij een goede webshop makkelijker dan je denkt. Je hebt een ruime keuze en het toevoegen van een boodschap en een afbeelding is met een paar muisklikken gebeurd. Bestel je bovendien bij een leverancier die de productie in eigen beheer heeft, dan krijg je de bestelling in veel gevallen de volgende werkdag al geleverd.