Bokreta
Image default
Aanbiedingen

Maand horoscoop voor de Leeuw: augustus t/m december

December voor de Leeuw

Beste Leeuw, gezond zijn kan ook leuk zijn! Probeer eens iets nieuws, zoals yoga, sport, ademhalingsoefeningen of wat dan ook. Experimenteer met verschillende soorten groenten, kruiden en recepten. Wees niet bang om eens een nieuwe keuken te ontdekken. Het loont ook ontzettend om met een personal trainer aan de slag te gaan om een gewoonte te creëren om te bewegen, en vooral te leren dit zonder blessures onder de knie te krijgen. Herhaal positieve affirmatie’s over je lichaam. Lof is heilzaam! Op werkgebied krijg je mogelijk een bonus, of een nieuw project of nieuwe positie waardoor je vernieuwd enthousiasme krijgt.

November voor de Leeuw

Beste Kreeft, relaties verdiepen zich wanneer er voldoende vertrouwen is. Zorg er daarom voor dat al je relaties een spiritueel element hebben, zodat je ze nog meer kunt verdiepen. Je kunt bijvoorbeeld mediteren met je partner, vrienden of gezinsleden. Ook kun je ademhalingswerk doen om stress los te laten en meer compassie voor anderen in je omgeving te brengen. Verdiep je in verschillende methoden om te vergeven, zeker wat betreft familiekwesties. Als gevolg hiervan zal je merken dat je leven veel soepeler verloopt, zowel rondom gezondheid, financiën als communicatie met geliefden.  

Oktober voor de Leeuw

Beste Leeuw, wees niet zo streng wat betreft je meditatie- of yogabeoefening. Het is moeilijk om constant sereen te zijn. Prijs jezelf voor je vooruitgang en laat perfectionisme los! Als je je gespannen voelt of met eten je emoties probeert te onderdrukken, dan kan dit een teken zijn dat je een moeilijke kwestie met iemand moet confronteren. Moeilijke gevoelens zijn er om een reden, dus verken ze zonder zelfoordeel. Sta open voor je innerlijke wijsheid en vraag om begeleiding. Je kunt ook met een vertrouwd persoon een soort script opstellen en dit oefenen. Zo kun je je waarheid delen zonder je geduld te verliezen.  

September voor de Leeuw

Beste Leeuw, kijk uit voor verleidingen en geef niet te veel uit. Als je focust op goddelijke overvloed en mediteert op voorspoed, kunnen krachtige oplossingen op je pad komen om wijselijk met je geld om te gaan. Het is altijd goed om een solide financieel plan te bespreken met een adviseur, zodat je kunt plannen voor de toekomst en uit eventuele schulden kunt komen. Ook op het gebied van zelfvertrouwen zul je veel verbeteringen ervaren, en zelfs qua lichaamsbeeld zul je heling ervaren deze maand. Prijs je lichaam voor het wonder dat het is, zodat je gezonder kunt leven op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel vlak!  

Augustus voor de Leeuw

Gefeliciteerd beste Leeuw! Deze maand augustus staat in het teken van overvloed en vreugde! Als je financieel nog niet in een flow zit, lees dan wat boeken over spiritaliteit en geld. Mediteer en sta open voor de goddelijke energie waar geld symbool van is. Ook is het een goed idee om een adviseur of kennis met verstand van geldzaken in te schakelen om een budget op te stellen en je uitgaven onder de loep te nemen. Er is vast wel een manier om al je rekeningen te kunnen betalen en toch ook genoeg geld over te houden om leuke dingen te doen. Laat je trots je er niet van weerhouden hulp te zoeken. Als je geen vreugde voelt, focus dan op dankbaarheid. Maak lijstjes, zowel in je hoofd als op papier. Brainwash jezelf als het ware om overal het positieve van in te zien, en je zult meer zegeningen op je pad zien.

https://www.horoscoop-luna.nl