Bokreta
Image default
Bedrijven

Nieuwe LED verlichting bedrijfspand nodig? Op LDH kunt u vertrouwen!

Ledlampen online bestellen? Natuurlijk kan dat. U moet dan wel precies weten wat voor soort lamp u nodig heeft en hoe u ‘m veilig ophangt. Bent u niet zo technisch dan raden we aan een lichtexpert als Led Design Holland in te schakelen. LDH is geen lampengroothandel, maar een led-specialist. Led Design Holland maakt lichtplannen op maat, koopt led’s tegen concurrerende prijzen in, zorgt voor de installatie van de lampen en de aansluiting op een lichtmanagementsysteem. Dit laatste lichten we toe.

Als u de overstap op led maakt, zult u flink gaan besparen. Allereerst doordat ledlampen zuinig zijn en pas na jaren vervangen moeten worden. Op de tweede plaats kunt u gebruik maken van een interessante overheidssubsidie, de zogenoemde EIA (Energie-investeringsaftrek). Om nog meer rendement uit led-licht te halen dient een lichtmanagementsysteem. Stelt u zich hierbij een combinatie van slimme soft- en hardware voor die de lampen automatisch aanstuurt. Misschien denkt u nu direct aan daglichtaansturing en aanwezigheidsdetectie? U heeft helemaal gelijk, maar een lichtmanagementsysteem doet meer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uitgaande van uw fabriekshal / winkel / schoonheidssalon / kantorenpand een lichtscenario te maken. U bepaalt hierbinnen niet alleen wanneer bepaalde lampen aan- en uitgaan. U regelt tevens hoeveel licht afzonderlijke lampen op bepaalde tijdstippen geven. Aanvullend stelt u de meest geschikte lichtkleur vast. Om een lichtmanagementsysteem te ontwerpen, is vakkennis nodig. LED specialist Led Design Holland heeft deze knowhow in huis. Ervaring met lichtmanagementsystemen heeft LDH volop. Onder meer Beauty X Amsterdam, Etos en Hubo zijn klant.

Wat zijn trends op het gebied van led? Echte sfeermakers zijn led-lichtkettingen (ook wel led-lichtslangen genoemd). Er zijn exemplaren met ingebouwde lampjes in de meest uiteenlopende kleuren. Een andere optie is een slang met led’s die er aan de buitenkant aanhangen (in de vorm van kegels, bollen of kaarsjes bijvoorbeeld). In industriële omgevingen worden tegenwoordig vaak led lichtbalken gebruikt. Deze zijn er in allerlei lengtes en lichtkleuren. Zoekt u lampen om de entree van uw bedrijf goed zichtbaar te maken? Buiten-wandledlampen zijn er in veel smaken: zakelijk minimalistisch, stijlvol chique en kleurrijk speels.

https://www.leddesignholland.nl