Bokreta
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte Roermond nodig? Het kan gebeuren dat je ruimte te kort komt

Opslagruimte Roermond nodig? Boek een Boobox.  Het kan gebeuren dat je ruimte te kort komt en tijdelijk extra ruimte nodig hebt. Er zijn uiteenlopende redenen voor te bedenken. Een ophanden zijnde echtscheiding bijvoorbeeld. Maar ook een verkocht huis zonder vervangende nieuwe woonruimte is een reden. Dan loop je uiteraard het risico dat je je inboedel tijdelijk moet opslaan. Maar misschien zoek je wel naar opslagcapaciteit voor spullen die je niet het hele jaar door gebruikt. Bijvoorbeeld een motor, maar ook een duikuitrusting of surfspullen nemen veel ruimte in beslag. Daar begint je zoektocht naar een passende, betaalbare opslagruimte.

De opties voor tijdelijke opslag

Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden zoals de huur van een loods of schuur, een garagebox, een storage box of mobiele opslagruimte. Sommige woningcorporaties en bedrijven verhuren garageboxen. Voor de opslag van een auto of boot zijn deze uiterst geschikt. Een loods of een schuur is voor dit soort opslag ook een goede optie. Ga je meubels, een verzameling of andere spullen opslaan die je graag in een droge en gesloten opslagruimte bewaart? Een van de betere opties is dan het huren van een storage box of mobiele opslag.

 

 

Opslagruimte Roermond – Boobox mobiele opslag huren

 

Wat kost opslagruimte huren zoal?

Diverse factoren bepalen de kosten voor de huur van opslagruimte. Het aantal vierkante en kubieke meters, dus de grootte van de opslag bepalen de prijs. Verwarmde of juist gekoelde opslag heeft invloed op de prijs, maar ook de ligging van de opslag. Ligt jouw opslagruimte in het opslagpand op de begane vloer of juist niet? Heb je onbeperkt toegang? Kun je makkelijk laden en lossen of juist niet?

Bepaal wat nodig is voordat je een vorm van opslag kiest. Voor elektriciteit, onbeperkte toegang en verwarming ga je toch niet betalen als je daar geen gebruik van maakt? Huur het aantal meters dat je nodig hebt. Wil je je inboedel of spullen zo voordelig mogelijk maar veilig en droog opslaan? Dan is het huren van mobiele opslagruimte de meest ideale oplossing!

Wat maakt mobiele opslagruimte huren ideaal?

Zoek je opslagruimte Roermond? En, wil je weten wat de voordelen van mobiele opslag zijn? Hier zetten we alvast een paar voordelen voor je op een rijtje: Jouw mobiele opslagruimte wordt thuisbezorgd, gehaald en opgeslagen. Een busje of aanhanger huren is dus niet nodig. Bespaar geld op benzine en tijd met heen-en-weer rijden. Huur niet meer opslag dan nodig. Betaal niet voor de locatie van je opslagruimte, onbeperkte toegang, of elektriciteit en verwarming als daar toch geen gebruik van wordt gemaakt.

 

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem

contact met ons op via tel. 0475-476319

 

Bij Boobox mobiele opslagruimte Roermond huren!

Wat is Boobox? Boobox opslagruimte is de mobiele variant op self-storage. Je brengt je inboedel niet naar een storage box. Je inboedel wordt thuis voor je deur opgehaald en teruggebracht wanneer jij dat wil. Je huurt al een Boobox mobiele opslagbox vanaf 69,- per maand. Je mobiele opslagruimte wordt aan huis bezorgd. Jij laadt je inboedel in en Boobox vervoert alles naar je nieuwe huis of Boobox opslagdepot. Opslagruimte Roermond gezocht? Boobox mobiele opslagruimte huren is de ideale en voordelige oplossing!

 

 

https://boobox.nl/