Bokreta
Image default
Dienstverlening

Opzoek naar een Ingenieursbureau? Ga naar Maters en De Koning

Ben je opzoek naar een ingenieurs bureau? Maters en De Koning staan voor je klaar. Het is een ingenieursbureau die zich bezighoudt met de engineering en adviseren van projecten binnen de civiele techniek. Ze doen onder andere de ontwerpen, tekeningen en berekeningen van waterbouw, water kades, staalconstructies en bruggen. Het is een bedrijf die al jaren bestaat en is altijd blij wanneer er een nieuwe opdracht binnen komt. Het bedrijf is in 1996 opgericht en is sindsdien veel gegroeid. Momenteel heeft het bedrijf maar liefst 40 medewerkers. Zij zijn een betrouwbare partner voor zowel klanten als werkgevers. Ze investeren altijd in innovatie, kennis en talenten en vinden het belangrijk dat er altijd wat wordt geleerd. 

Wat is Civiele techniek en wat doet een ingenieursbureau?

Civiele techniek is een beroep die zich bezighoudt met de wegen, de waterwegen, alles wat aan en in de grond zit en bruggen en alles wat er bij de waterkanalen hoort. De ingenieurs zorgen de projecten en maken de tekeningen en berekeningen. Nadat de tekeningen zijn gemaakt zorgen zij dat het plan in werking wordt gezet en regelen zij de aannemers en de werknemers die voor de opdracht nodig zijn. 

Wat gebeurt er als er geen civiele techniek meer is?

Wanneer er geen civiele technici meer zijn kan het uiteindelijk heel lastig worden om van A naar B te reizen. De wegen worden niet meer onderhouden en de bruggen die over waterkanalen staan zullen uiteindelijk afbrokkelen en kan er voor zorgen dat de brug instort. Je begrijpt dus denk ik wel dat het een enorm belangrijk iets is in onze maatschappij en dat we zonder hen eigenlijk niet kunnen leven zoals de wereld op het moment is. Er wordt momenteel zoveel getransporteerd via wegen, wateren en lucht dat als dit niet bijgewerkt of gerenoveerd wordt, dit allemaal niet meer zo makkelijk zou gaan.