Bokreta
Image default
Horeca

Slagroompatronen kopen voor banketbakkerij en horeca

Heb je slagroompatronen nodig voor je horecabedrijf, of voor in je (banket-)bakkerij? Ook dan kun je uiteraard bij Slagroompatronen Groothandel terecht. Er zijn patronen van verschillende merken te vinden, allemaal zo met hun eigen voordelen. Hieronder vind je de merken die in de webshop aangeboden worden:

  • Mosa
  • Freshwhip
  • Liss
  • Hendi
  • Metro
  • Kayser

Alle doosjes zijn los te bestellen en bevatten 24 of 50 patronen per doos, afhankelijk van het merk dat je bestelt. Daarnaast geldt ook; hoe meer dozen je bestelt, hoe groter je voordeel is. Zo betaal je voor 12 dozen Kayser €179,99 en voor 12 dozen Metro €192,50. Over het algemeen geldt dat één patroon voldoende is voor een halve liter slagroom. Daarnaast zijn alle slagroompatronen geschikt voor normale spuiten zoals degene die hieronder staan beschreven.

Ook zijn er XL patronen van Cream Deluxe verkrijgbaar. Je betaalt €360 euro voor 12x 580 gram, waarmee je de slagroomspuit meerdere keren kunt vullen. Dit is vooral ideaal wanneer je in de horeca of catering bezig bent en vooral al weet dat je een drukke dag/avond voor de boeg hebt.

Slagroomspuiten bestellen

Naast de slagroompatronen heb je natuurlijk ook een slagroomspuit nodig, en ook deze kan je op de website bestellen. Er zijn slagroomspuiten verkrijgbaar van het merk Hendi in 0,25 liter, 0,5 liter, 1 liter en de Profi Line van 0,5 liter. Voor deze laatste betaal je €49,99, de overige drie spuiten vallen alle drie onder de dertig euro.

Daarnaast is er ook een gouden slagroomspuit verkrijgbaar van 0,5 liter. Deze kost €30 euro.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Horeca