Bokreta
Image default
Gezondheid

Van Lennep Kliniek Den Haag

Gracieus ouder worden is voor iedereen mogelijk. Een goede reiniging en dag- en/of nachtcrème kunnen al wonderen doen. Toch zijn er situaties waar een crème geen uitkomst meer kan bieden. Rimpels bij de bovenlip of rond de ogen kunnen u een vermoeid of ouder uiterlijk geven. Afhangende mondhoeken kunnen uw gelaat een droeve uitstraling geven. Als u zich stoort aan dergelijke zaken, stap dan eens binnen bij Van Lennep Kliniek. U bent welkom in een van de twee vestigingen in Den Haag of bij onze locatie in Oegstgeest.

Lachrimpels, rokerslijntjes

Rimpels bij en rond de mond komen bij veel mensen voor. Het ontstaan ervan wordt veroorzaakt door zich dagelijks herhalende bewegingen van de mondkringspier. Uw gebruikt deze spier eigenlijk de hele dag door. Tijdens het eten en drinken, bij lachen, praten en roken. De huid rond de mond krijgt bij het ouder worden plooitjes en uiteindelijk ook rimpels. Sommige rimpeltjes zien er heel natuurlijk uit, maar andere kunnen zorgen voor een oudere en zelfs verdrietige uitstraling. Een oplossing kan zijn het opvullen van de rimpels, maar ook laseren is een optie. Om te kijken wat in uw geval het best zal werken, kunt langskomen bij Van Lennep Kliniek voor een intake. Zo’n eerste kennismaking is natuurlijk vrijblijvend en er zijn ook geen kosten aan verbonden. U krijgt informatie over mogelijke behandelingen en over huidverzorgende producten die effectief kunnen zijn bij lijntjes rond de mond.

Diepe frons tussen de wenkbrauwen?

Een fronsrimpel ontstaat als mensen veelvuldig hun voorhoofd fronsen. Een dergelijke rimpel is uitstekend te behandelen met moderne technieken als botulinetoxine en fillers. Een Botox behandeling houdt in dat er botulinetoxine ingebracht wordt. De spieractiviteit zal afnemen en de fronsrimpel zal zienderogen verkleinen en soms zelfs grotendeels verdwijnen. Bij fillers wordt gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen. Deze worden ingespoten als opvulling van de groef. In de preventieve sfeer is ook van alles mogelijk. Probeer bewust te worden van uw eigen mimiek. En zodra u merkt dat u fronst, ontspan dan. In het begin vergt dit enige oefening, maar u zult merken dat het uiteindelijk vanzelf gaat. Daarnaast zijn professionele crèmes aan te raden. Net als het dragen van een zonnebril en niet tegen de zon of ander fel licht inkijken. En wat denkt u van een heerlijke gezichtsmassage zo af en toe?

https://www.vanlennepkliniek.nl/behandelingen/rimpels-bovenlip/