Bokreta
Image default
Woning en Tuin

Wat is een bubbel envelop

Bubbel envelop ook wel luchtkussenenvelop zijn speciaal gemaakte enveloppen om bepaalde spullen die breekbaar zijn te kunnen verzenden, zodat ze veilig bij de bestemming komen. Noppenfolie is gemaakt van transparant en zacht plastic en wordt vaak gebruikt als verpakkingsmateriaal. Met noppenfolie kan je breekbare spullen beschermen tegen krassen en stuk gaan van het voorwerp. In deze blog lees je alles over de bubbelenvelop en de noppenfolie erin. Lees dus snel verder!

Noppenfolie en de geschiedenis

Noppenfolie wordt dus gebruikt om breekbare voorwerpen te beschermen. Door de handigheid en de goedkope manier van het procederen van de noppenfolie is het heel snel razend populair geworden bij mensen en bedrijven. Noppenfolie door twee ingenieus per ongeluk ontdekt in 1957. Deze ingenieurs waren eigenlijk opzoek naar een nieuw soort behang wat makkelijk te wassen was, maar door een kleine fout hebben ze noppenfolie ontdekt. Door de enorme populariteit van noppenfolie is ook de bubbel envelop uitgevonden. Dit zijn niets meer dan enveloppen met een laag noppenfolie erin om voorwerpen te beschermen tijdens het transport, wat super handig bleek te zijn!

Bubbel envelop en je webshop

 bubbel enveloppen zijn ook door veel bedrijven en webshops overgenomen om bepaalde producten mee te verzenden als deze worden besteld door klanten. Hierbij kan je denken aan cd’s, sieraden, dvd’s, fotoalbums en zelfs kleding. Een bubbel envelop biedt de beste bescherming voor deze en soortgelijke breekbare producten, ideaal voor webshops dus!

https://verpakgigant.nl/bubbel-enveloppen/