Bokreta
Image default
Management

Yale mba cost

Kosten voor deelname, 2022-23

De studiekosten zijn de totale kosten voor één jaar van het academisch programma. Het is voor een alleenstaande student en gaat uit van een bescheiden levensstijl en gedeelde huisvesting.

 

Collegegeld

$79,000

Programmavergoeding

$500

Totaal collegegeld en vergoedingen  

$79,500

Kamer, maaltijden en persoonlijke uitgaven*

$25,524

Tekstboeken en fotokopieën

$1,000

Ziektekostenverzekering**

$2,756

Totaal geschatte uitgaven voor levensonderhoud

$29,280

Totaal budget alleenstaande student

$108,780

** Yale University vereist dat studenten een hospitalisatieverzekering hebben. Het getoonde bedrag is een schatting gebaseerd op de kosten van de Yale-verzekering voor 2022-23 voor een alleenstaande student. Studenten met een andere hospitalisatieverzekering kunnen afzien van de dekking van Yale Health.

 

Eenmalige verhoging voor computers: Studenten moeten een factuur of offerte voor de prijs van de computer indienen om deze verhoging van maximaal $1.000 te ontvangen. Alleen voor binnenlandse MBA-studenten.

 

Vaak gestelde vragen

Wanneer zijn mijn termijnkosten verschuldigd?

Herfstperiode

Kosten gepubliceerd op 1 juli

Volledig te betalen voor 1 augustus

Lente termijn

Kosten gepubliceerd in de eerste week van november

Volledig te betalen voor 1 december

Ben ik verplicht om bij de ziektekostenverzekering van Yale te blijven?

Alle studenten zijn automatisch ingeschreven in het Yale Health Insurance Plan. Studenten met een alternatieve hospitalisatieverzekering kunnen afzien van de dekking van Yale Health.

 

Biedt Yale een betalingsregeling aan?

Ja. Studenten kunnen alle of een deel van de term kosten financieren met een 5 maanden betalingsplan.  Meer informatie over het betalingsplan is beschikbaar op de website van Student Accounts. 

 

Hoe variëren de kosten voor joint degree studenten?

De kosten voor studenten in joint degree programma’s kunnen afwijken van de kosten die hierboven in de standaard studentenbegroting staan vermeld. Daarnaast hebben afgestudeerde programma’s op Yale verschillende collegegeldtarieven en financiële hulp beleid. Elke school bepaalt uw financiële steun voor de periode van inschrijving aan die school. Neem contact op met elk financieel hulpkantoor voor informatie.

 

Joint Degree programma’s

 

Mijn financiële steun is hoger dan mijn collegegeld, hoe krijg ik mijn geld terug?

Studenten die in aanmerking komen voor een terugbetaling kunnen de terugbetalingsprocedure starten zodra de lessen voor de betreffende termijn zijn begonnen en alle financiële steun is ontvangen en op je rekening is bijgeschreven. De snelste en handigste manier om je geld terug te krijgen is door een directe storting in te stellen. Om directe storting aan te vragen, logt u in op Student Information Systems (SIS), selecteert u Student Accounts en vervolgens Direct Deposit Authorization (Autorisatie directe storting). Zodra er een tegoed op uw rekening staat en uw directe storting is ingesteld, kunnen studenten hun restitutie aanvragen in Student Information Systems (SIS) door te kiezen voor Student Accounts en vervolgens Restitutieverzoek van Student Account. Het geld zal elektronisch op je persoonlijke betaalrekening worden gestort binnen twee bankwerkdagen vanaf het moment dat Student Financial Services de informatie naar het nationale Automated Clearing House (ACH) systeem stuurt.

 

Ik heb toegang nodig tot mijn 1098-T voor belastingaangifte. Hoe krijg ik daar toegang toe?

1098-T-formulieren worden elk jaar uiterlijk op 31 januari per post verzonden naar het postadres van de student dat in SIS is opgeslagen. 1098-T-formulieren zijn ook beschikbaar voor studenten en gevolmachtigden op de YalePay-website.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/