Bokreta
Image default
Mode en Kleding

5 manieren om je kinderen te kleden die geen cent kosten

Het aankleden van uw kinderen kan kostbaar zijn, vooral als u de nieuwste trends probeert te kopen. Maar hier zijn vijf manieren om je kinderen aan te kleden die je geen arm en een been kosten. Je hoeft geen geld uit te geven om er goed uit te zien!

Kies kwaliteit, geen merk!

Kwaliteit is een cruciaal aspect van elk kledingstuk, vooral voor kinderen. Kleding van hoge kwaliteit gaat niet alleen langer mee, maar kan ook van broer of zus worden doorgegeven.

Babykleding

Als je op zoek bent naar babykleding, zoek dan naar items die stevig en goed gemaakt zijn; je wilt dat ze bij je kind passen zonder te klein of te groot te zijn, zodat ze langer meegaan.

Controleer de verkoop online

Voordat je naar je buurtwinkel gaat, moet je online controleren of ze speciale verkopen hebben.

Geld besparen

Dit is een geweldige manier om zowel tijd als geld te besparen.

Groupon

Met sites zoals Groupon kun je op de hoogte blijven van dagelijkse deals in lokale winkels; zorg ervoor dat u hun verzendbeleid bekijkt, zodat u weet wat voor prijsverlaging u krijgt als u online winkelt.

Koop kleding die nu past, maar later kan uitgroeien

Als je op zoek bent naar iets in het bijzonder, wees dan niet bang om kleding te kopen die op dit moment misschien een beetje groot is.

Kinderkledingmerken

Veel baby- en kinderkledingmerken zijn van goede kwaliteit en zullen veel groeispurten doorstaan. Dit kan u op de lange termijn geld besparen, omdat u hun kleding niet steeds hoeft te vervangen omdat deze niet meer past.

Doneren, recyclen, verzenden

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke manier om van de oude kleren van je kind af te komen, overweeg dan om ze te doneren aan een liefdadigheidsorganisatie of consignatiewinkel. Als u doneert, krijgt u belastingaftrek en kunnen organisaties die artikelen verkopen voor centen op de dollar.

Consignatiewinkels

Consignatiewinkels zijn een andere geweldige optie: u kunt niet alleen uw huis opruimen, maar ook wat extra zakgeld verzilveren. Zorg er wel voor dat welke winkel u ook kiest, de kleding van uw kind een passend prijskaartje zal geven.

Jongens sneaker

Het kopen van een nieuw paar sneakers voor je zoon kan duur zijn. Op zoek naar een goedkopere optie? Koop wat nieuwe jongens sneaker bij Stylonic. Als je geen aankopen wilt doen, kun je op school ook jongens sneaker ruilen met andere sneakers van unisex modellen.

Ruilen

Vaak krijgt een kind meerdere paar schoenen voor Kerstmis en zullen zijn ouders vragen of hij er een paar wil ruilen, zodat hij niet al dat extra gewicht hoeft mee te slepen.

Winkel kringloopwinkels

Kringloopwinkels zijn gevuld met geweldige vondsten die je geen cent kosten. Kleding, speelgoed, boeken en keukenbenodigdheden zijn allemaal te vinden in kringloopwinkels en ze zijn geweldige bronnen voor kinderkleding.

Schoonmaken

Het enige waar u rekening mee moet houden, is dat u alles wat u koopt moet schoonmaken voordat u het aan uw kinderen geeft. Bron: https://www.stylonic.nl