Bokreta
Image default
Mode en Kleding

Welke bikini’s zijn geschikt voor de bruine huid

Welke bikini’s zijn geschikt voor de bruine huid

 

Iedere vrouw kent het dilemma van het dragen van de juiste bikini op vakantie. Niet voor niets hebben de meeste vrouwen er daarom meerdere in de koffer zitten. Het soms vaak zo gek, dat veel vrouwen er zelfs minimaal 3 bij zich hebben. De reden hiervoor is vooral dat ze gedurende de vakantie steeds bruiner worden, waardoor ze met het dragen van een andere kleur bikini de bruine kleur nog beter naar voren willen laten komen. Toch is het wel belangrijk om goed op te letten wanneer je gedurende de vakantie verandert van bikini. Het kan namelijk zijn dat het ene bandje net iets breder is dan het andere bandje, waardoor een stukje van de huid wat nog wit is ook wordt blootgesteld aan het zonlicht. Dit zorgt ervoor dat je een stuk sneller verbrand, wat schadelijk is voor je huid.

 

De eerste dagen

 

Wanneer je net op vakantie bent, dan zal je nog even moeten wennen. Je smeert je goed in, gaat wat vaker onder de parasol liggen en zorgt ervoor dat je niet verbrand. Naarmate de tijd vordert, zal je wat meer de zon opzoeken en krijgt je huid een steeds bruinere kleur. Deze eerste paar dagen kiezen vrouwen er daarom ook vaak voor om een wat donkere kleur elomi bikini te dragen. Dit zorgt er namelijk voor dat je huid een stukje donkerder lijkt, zodat je de tijd hebt om even bij te kleuren. 

 

Halverwege de vakantie

 

Naarmate de tijd vordert, zal je zien dat je huid steeds bruiner wordt. Uiteraard is het belangrijk dat je goed blijft smeren, want je wil natuurlijk absoluut niet verbranden. Dit is dan ook vaak het moment om ervoor te kiezen een andere bikini aan te trekken. De kleur van de huid is wat donkerder, waardoor het geoorloofd is te kiezen voor een wat lichtere kleur bikini. Kleuren zoals blauw en groen doen het overigens altijd goed in combinatie met een bruine huid. Wil je even een dag geen bikini dragen, omdat je gewoon lekker onder parasol met je zwangerschaps bh aan het zwembad wilt zitten, dan kan dat natuurlijk ook.

 

De laatste dagen

 

Je hebt stad en land afgezocht om de perfecte bikini te vinden en het is je uiteindelijk gelukt. Je bh maat omrekenen naar aanleiding van je zelf opgemeten cupmaat is ook gelukt en de juiste maat zit in je koffer. Deze bikini zal doorgaans het meest licht zijn van kleur en is vaak lichtblauw of zelfs wit. Hierdoor komt de bruine kleur optimaal tot z’n recht, waardoor je direct enkele tinten bruiner lijkt. Ondanks het feit je al lekker bruin bent, is het wel belangrijk dat je jezelf goed blijft insmeren met zonnebrand.