Bokreta
Image default
Beauty en verzorging

De huidverbeterende producten van Medik8

Dit merk staat bekend om zijn huidverbetering, de innovatie die ze doormaken maken Medik8 bekend om wie ze zijn waar ze voor staan en wat ze uit willen stralen. De ingrediënten zijn puur, volledig natuurlijk en 100% vegan en dat maakt dit product geschikt voor bijna elke huid. Ook heeft dit merk verschillende lijnen die met elkaar gecombineerd kunnen worden zodat we bij Cotton Spa dit helemaal kunnen samenstellen op iemand zijn huid. Huidverbetering is gegarandeerd! Ook staat medik8 bekend om de geweldige peelings. 

Deze behandelingen worden uitgevoerd onder goede begeleiding en wordt met de huidscan huidverbetering gemeten. Dit zorgt ervoor dat we gericht op huidproblemen kunnen werken en naderhand goed kunnen zien wat het met de huid heeft gedaan. Medik8 heeft wel meer dan 10 verschillende soorten peelings maar die kunnen ook nog eens met elkaar gecombineerd worden. Zo heb je dus altijd een signature peeling waardoor je altijd weet dat een peeling op jouw huid is afgestemd. 

Salicylzuur zit bijvoorbeeld in de peelings voor de acne huid. Deze peelings hebben namelijk een BHA Betha hydroxy zuur erin zitten waardoor deze peelings beter mengen met de huid die wat vetter is en meer last heeft van onzuiverheden. Wil je op huidveroudering werken en de lijntjes wat vervagen dan kun je het beste een peeling nemen met glycolzuur. Dit is een AHA peeling Alpha hydroxy zuur die goed gedijt op een wat drogere huid met lijntjes. Hij zal wel snel intrekken op een vochtarme huid waardoor deze sneller frosting kan geven. Ook zijn er peelings voor de gevoelige huid en zullen dan ook op een andere manier aangepakt moeten worden. De Sensitive peel is hiervoor geschikt en zal met specifieke kalmerende ingrediënten hierop werken. 

De huid zal na de peeling wat schilferig worden en zich gaan vernieuwen. Het idee van de peeling is dat de huid van binnen versneld naar buiten zal worden geduwd. Hierdoor werk je op huidproblemen die zich onder huid hebben gevormd en problemen opleveren. Deze behandeling zal dan in kuur herhaald moeten worden om het gewenste effect te bereiken. Denk hierbij aan de 12 weeks to WOW met 6 peelings die op de huid worden afgestemd. 

Na het schilferen zal er een prachtig huidje onder vandaan komen en zal je huid weer gaan glansen, een natural flow krijgen en er egaal uit gaan zien. Vrouwen voelen zich hierdoor zelfverzekerder en het meest mooie aan dit verhaal is dat het bij Cotton Spa allemaal gedeclareerd kan worden bij de zorgverzekering. Heel fijn dus!


https://www.cottonspa.nl/collections/medik8