Bokreta
Image default
Beauty en verzorging

Wat is Polygel? | Alles wat je moet weten over dit nieuwe gelnagelsysteem

Verlang je naar een manicure die eruitziet als gel en net zo lang meegaat, maar geen UV-licht of lange uithardingstijden nodig heeft? Dan moet je eens kijken naar de nieuwste trend in nagelverzorging – Polygel! Polygel is een geavanceerd nagelsysteem dat de schoonheidsindustrie op zijn kop zet. Met zijn ultra levendige kleuren en soepele applicatie is het geen wonder dat zoveel mensen overstappen van traditionele acryl of gels. In deze blogpost onderzoeken we wat polygel precies is, hoe het werkt en wat de unieke voordelen ervan zijn ten opzichte van andere manicuremethoden.

Wat is Polygel en wat zijn de voordelen ten opzichte van traditionele gelnagelsystemen?

Polygel is een revolutie in de manicure industrie. Het biedt een alternatief voor traditionele gelnagelsystemen met vele voordelen. Polygel is een meerdelige hybride tussen acryl en harde gel, wat resulteert in een sterk, flexibel materiaal dat gemakkelijk kan worden gemodelleerd om natuurlijk uitziende nagels te verkrijgen zonder te chippen of te barsten. Bovendien is het gemakkelijker om mee te werken dan traditionele gelproducten omdat er geen agressieve chemicaliën zoals primers en bonders nodig zijn, maar het heeft vergelijkbare eigenschappen om de nagels eruit te laten zien alsof ze professioneel zijn gedaan. Polygel hardt snel en gelijkmatig uit, waardoor u geen tijd kwijt bent aan het polijsten en vijlen van elke afzonderlijke nagel. Voor degenen die een meer ecologische oplossing zoeken, is polygel ook biologisch afbreekbaar.

Hoe Polygel te gebruiken – het applicatieproces, uithardingstijd en verwijdering

Polygel wordt aangebracht door de natuurlijke nagel lichtjes te polijsten, een gelbasislaag aan te brengen, dan de Polygel beetje bij beetje aan te brengen en uit te harden met een UV- of LED-lamp. Tijdens dit proces zouden uw nagels 2 minuten lang onder een LED-lamp moeten en 3 minuten onder een UV-lamp moeten. Als het tijd is om het product te verwijderen, is het aan te raden om wattenschijfjes te doordrenken met aceton nagellakremover en die op elke nagel te leggen alvorens ze in folie te wikkelen. Laat dat 10-15 minuten op de nagels zitten en duw het er dan voorzichtig af met een nagelriemduwer. 

polygelnagels

Welke kleuren en designs zijn beschikbaar met Polygel

Polygel is vanwege zijn veelzijdigheid een populaire keuze geworden voor nagelcorrecties. Dit moderne product biedt een ongelooflijk scala aan levendige kleuren en opvallende ontwerpen die zeker opvallen. Of u nu op zoek bent naar iets vet en helder, iets subtiels en ingetogen, of iets daartussenin, Polygel is het perfecte product om aan ieders voorkeuren te voldoen. Met verschillende niveaus van doorzichtigheid, evenals glinsterende schitteringen, kan Polygel uw nagels transformeren in ieder ontwerp. Of je nu gaat voor iets klassieks of iets compleet unieks, Polygel geeft je nagels het extra randje dat ze nodig hebben om een statement te maken.

Hoe verzorgt u uw Polygel nagels zodat ze zo lang mogelijk meegaan?

De juiste verzorging van Polygel nagels is essentieel om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan. Eerst is het belangrijk om de nagel voor te bereiden door eventuele pieken of ribbels van de natuurlijke nagel weg te vijlen. Vervolgens moet een basislaag worden aangebracht zodat de Polygel beter aan het nagelbed hecht. Breng de Polygel snel aan en zorg ervoor dat je de randen volledig afsluit. Geef het product de tijd om uit te harden en werk het af met een blanke laag of een nagellakkleur naar keuze. Een goede verzorging van uw nagels is ook belangrijk; vermijd zoveel mogelijk contact met water en gebruik vingerloze handschoenen bij huishoudelijk werk of schoonmaakwerkzaamheden. Met het juiste onderhoud en verzorging kunnen uw Polygel nagels er wekenlang prachtig uitzien! Voor meer informatie gaat u naar polygelshop.nl