Bokreta
Image default
Bedrijven

de NR.1 kapsalon in Delft

De Delftsblauwen stad Delft biedt huis aan de alom bekende kapperszaak in de regio, namelijk Onekappers. Deze kapsalon in Delft is geliefd bij zowel mannen als vrouwen die steeds weer terugkeren vanwege het hoge professionaliteitsniveau en beleefdheid van het personeel.

 

Kapsalon Delft

 

Onekappers verzorgd niet alleen de wat meer standaard kapsel van de ladies en gents die hier langskomen, maar gooien ook het haar los om wat speciaals te creëren van iemand zijn kapsel. Deze specials omvatten diverse opvallende kleuren in de juiste stijl en maat voor de perfecte special om hem of haar extra op te laten vallen. Niks is gek, moeilijk of ingewikkeld voor ons als haar specialisten!

 

Met een aantal hoogwaardige producten waar wij mee werken geven wij jouw haar het beste wat wij te bieden hebben. Een greep van onze producten uit ons assortiment zijn Kevin.Murphy, Maroccanoil en OLAPLEX.

 

Recensies en prijzen

 

Met een waslijst aan positieve recensies van tevreden klanten die o.a. op onze website www.onekappers.nl te zien zijn, hebben wij een uitstekende staat van dienst bij onze klanten. Onze klanten komen daarom niet alleen uit Delft zelf, maar ook uit omringende steden. Verder bieden wij een goede prijs / kwaliteitsverhouding en bieden daarom de laagste prijzen mogelijk voor de beste kapsels. Zo kunnen jonge meiden en jongens al vanaf €28 hun kapsel weer op en top laten knippen en krijgen studenten vanaf 17 jaar zelfs korting bij ons. Wij begrijpen immers dat het studentenleven als duur genoeg is. Voor de heren hebben wij vanaf €49,50 al een Cut en Finish beurt en voor de dames een Cut en Blowdry beurt voor €62,50. Voor prijzen kun je terecht op onze website.

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, of loop even binnen in de winkel. Of geef ons een belletje uiteraard

https://www.onekappers.nl/