Bokreta
Zakelijk

De Roos van Leary uitleg

De Roos van Leary uitleg kan niet in één regel worden uitgelegd. Hiervoor komen zoveel aspecten bij kijken. Vooral de wisselwerking van diverse personen kunnen er al voor zorgen dat er wrijvingen kunnen ontstaan. Via de Leary Academy zijn er diverse trainingen te volgen op dit gebied. Hier leer je om te gaan met het gedrag van jouzelf en het effect hoe een ander persoon hierop reageert. Maar niet alleen voor trainingen ben je hier aan het juiste adres. Ook voor diverse opleidingen en tools zijn hier te vinden. Allemaal om dit in de praktijk makkelijk toe te kunnen passen.

 

Schrijf je in voor een training

De Roos van Leary uitleg kan het makkelijkste verteld worden tijdens een training. Tijdens een training is het mogelijk om alles hierover te leren. De inschrijving voor het volgen van een cursus zijn online te vinden bij de Leary Academy. Hier is het mogelijk om je in te schrijven voor een basistraining. Roos van Leary: beïnvloed anderen. Deze cursus is een dag lang, van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze training leer je de basisprincipes van interactie. Zodra deze training is afgelopen kun jij het toepassen in de praktijk. Je weet nu exact hoe de wisselwerking kan zijn van bepaalde personen en weet hiermee om te gaan. 

Veel mensen lopen in de praktijk tegen bepaalde zaken aan waar zij geen raadt mee weten. Vooral wanneer dit te maken heeft met situaties op de werkvloer. Maar overal kunnen bepaalde situaties voorkomen waar je misschien geen raadt mee weet. Het is dan zeker een optie om een training van de Roos van Leary te gaan volgen. Hier leer je om te handelen in bepaalde situaties, zonder hiervoor meteen weg te lopen.