Bokreta
Image default
Mode en Kleding

De wederopstanding van Cowboysbag

Cowboysbag is terug! Het label Cowboysbag werd in 1980 in Amsterdam opgericht en wordt nu nieuw leven ingeblazen. Met een nieuw team, een sterke identiteit en goede commerciële prijzen zijn de nieuwe collecties overtuigend. In een meer en meer gemechaniseerde wereld staat Cowboysbag voor volnerfleer en hoogwaardig handwerk, waarvan de schoonheid en het unieke de aandacht trekt.

De individuele tassen van gewassen leer worden met de tijd steeds aantrekkelijker en hun persoonlijke karakter wordt in de loop der jaren afgerond. Van eenvoudige modellen voor het dagelijkse werk tot rustieke ontwerpen in karakteristieke vintage-look, Cowboysbag heeft voor elke smaak de juiste tas.

Bijzonder vermeldenswaard is de goede voorraadbeschikbaarheid, evenals de sterke NOS-collectie met +/- 50 best verkochte tassen, portemonnees en accessoires in tal van kleuren, die altijd uit voorraad leverbaar zijn en dus op elk moment nabesteld kunnen worden.

Vier keer per jaar verschijnt er een nieuwe collectie die naast de populaire Cowboysbag tassen en accessoires ook overtuigt met Cowboysbelt, een zeer sterke en vooral commerciële riemcollectie. Dit omvat zowel oude bestsellers als nieuwe sterke modellen.

Liefdevol bewerkte details en hoogwaardige materialen maken de tassen tot een investering waar u lang plezier aan zult beleven. Cowboysbag creëert producten voor mensen die kwaliteit en individualiteit waarderen en daarom niet tevreden zijn met kant-en-klare producten.

Ben jij ook overtuigd van de zeer hoge kwaliteit van de lederen producten van Cowboysbag? Bekijk dan eens het online assortiment van The Little Green Bag en vind een Cowboysbag rugzak waar je nog lang plezier van zult hebben!