Bokreta
Image default
Woning en Tuin

Deens.nl vertegenwoordigt topnamen als HK living en Madam Stolz

Madam Stolz is een toonaangevend merk als het om de Scandinavische woonstijl gaat. Het assortiment bestaat onder meer uit bijzettafeltjes, trolleys, kastjes, kledingrekken en lampen. Ook voor in de keuken heeft dit label veel te bieden: karaffen, slabestek, schaaltjes, dienbladen, drinkglazen, draadmanden en placemats. Madam Stolz heeft haar oorsprong in Denemarken. Binnen de Benelux geldt Deens.nl als officiële agent. Deens.nl is enorm trots dat zij als enige woonwinkel op het Europese vasteland Madam Stolz-producten in haar showroom heeft staan. De toonzaal in Etten-Leur wordt met name door Retailers bezocht. Particuliere klanten shoppen het liefst online.

Deens georiënteerde meubels en accessoires hoeven niet perse uit het land zelf te komen. Neem het Nederlandse HKliving: Dutch Design, maar dan op z’n Deens! De collectie blinkt uit in afwisseling en variatie. Een paar HKliving items die Deens.nl veel verkoopt zijn:

-zitbank;

wandkleed / wandkaart / schilderij;

-plaid;

-badmat;

-vloerkleed;

-losse lampvoet en / of  lampenkap.

Op de laatste categorie zoomen we in. Een mooie lampstandaard is het paarse, aardenwerken retro model. De geglazuurde voet is 16,5 bij 16,5 bij 48 cm. Het ontwerp doet je denken aan de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw. Door voor een bepaalde kap te kiezen kun je er een vleugje vintage, funk of industrie aan toevoegen. Een iets kleinere uitgave (11,5 bij 11,5 bij 45 cm) levert Deens.nl in groen en bruin. Een extra grote HKliving lampstandaard is er ook: 17 bij 17 bij 62 cm in de kleur mosterdgeel. En dan de kappen. Geef je de voorkeur aan effen dan zijn dit een aantal opties: naturel, bruin en groen. Houd jij wel van een printje? We raden de kap met verticale strepen en de kap met bloemenmotief aan. Alle lampenkappen van HKliving worden gemaakt van hoogwaardige textielsoorten.

We sluiten af met de mededeling dat je bij Deens.nl ook kunt aankloppen voor een persoonlijke designer. Stel je wil de woonkamer een opknapbeurt geven, maar je hebt totaal geen inspiratie. Onderdeel van Deens.nl is een stylistenplatform waar binnenhuisarchitecten en vormgevers alle mogelijke interieurvragen beantwoorden.

https://www.deens.nl/nl