Bokreta
Image default
Marketing

Een video laten maken? Doen.

Wil jij een video laten maken? Doen.

Een video laten maken is een ideale manier om jouw verhaal op krachtige, unieke én verhelderende wijze te vertellen. Je verhaal blijft beter hangen én je speelt in op verschillende zintuigen. Want een goede video speelt niet alleen in op wat mensen te zien krijgen, maar speelt ook met geluid. Maar een goede video maak je niet zomaar, daar komt nogal wat bij kijken. Daarom is het slim om jouw video te laten maken door een professionele partij, zoals videomarketingbureau ZoomWorks.

Jouw video laten maken door ZoomWorks

ZoomWorks heeft door de jaren heen flink wat ervaring opgebouwd. En vele soorten video’s gemaakt… én animaties, want dat doen ze ook. Hierdoor weten ze inmiddels precies wat je wel en wat je vooral níet moet doen. Het enthousiaste team van audiovisuele specialisten en online marketeers weet wel raad met jouw video. Ze hebben alles in huis om van jouw video een succes te maken, door middel van slimme videomarketingtools. En tijdens het gehele proces betrekken ze jou erbij en nemen ze je mee. Zodat jouw stem echt gehoord wordt en jij aan het einde helemaal tevreden bent over jouw video.

Hoe ziet het proces van een video laten maken eruit?

Wanneer je bij ZoomWorks een video wil laten maken begint het met een kennismakingsgesprek. Persoonlijk… of online. Hierin stellen ze je allerlei vragen om zoveel mogelijk informatie over jou, de video en jouw concurrenten boven tafel te krijgen. Daarna komen ze met een eerste concept en een passende prijs. Ook laten ze een aantal voorbeelden zien, zodat jij een eerste indruk krijgt van de richting van de video. Hierna draait het allemaal om het concreet maken van jouw verhaal. Er wordt een script geschreven, met daarbij eventueel een voice-over tekst en stijlframes. Wanneer de verhaallijn staat wordt deze informatie verwerkt in een draaiboek. Dit is een gedetailleerde planning voor de opnames met daarin welke beelden wanneer worden geschoten en wie en wat daar voor nodig is. Als er is gefilmd gaan de video editors daarna aan de slag om alle beelden tot een mooi, compact en helder verhaal te verpakken. En geen zorgen, ze gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent!

https://zoomworks.nl/video-laten-maken/